Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci metale ŚMIERDZĄ !!! Jednak w stereotypach jest ziarno prawdy...

Polecane posty

Gość gość

W każdym stereotypie jest ziarenko prawdy, w koncu skads sie one wzięly... Nie wiem jak was moze podniecac facet metal, długie kudły, blada cera, fatalna sylwetka tj chudy szczypior albo tłusty wieprz... latem w tych swoich spodenkach bojówkach, w czarnych skarpetach, blade kudłate nogi. Masakra jakas, to antyseksualny typ faceta :O Ja juz wole jakiegos brudnego budowlańca czy informatyka w okularach niz takie cos...

Gość gość
zgadzam sie

Gość gość
dobry opis :D:D

Gość gość
Taka prawda, nie spotkałem się z gościem który by pachniał przechodząc w sklepie czy na chodniku zawsze jedzie stęchlizną brudnymi włosami.

Gość gość
ja tak samo, tacy faceci nie są wysportowani, nie pachną dobrymi perfumami, po prostu nie są męscy, fajni, kompletna dupa... :( Takie wieczne dziady dworcowe :(

Gość dokladnie nie uzywaja
dobrych perfum i nie chodza na silownie

Gość gość
wiec dlaczego mają branie u kobiet ?

Gość gość
kto ma branie? metale? nie żartuj... chyba pomyliłaś metroseksualnego odpicowanego lalusia który ma 1 rzecz wspólną z metalem czyli długie wlosy

Gość gość
uspokuj sie, metale sa wlasnie najlepsi

Gość gość
w czym są najlepsi?

Gość specjalistka od wszystkiego
Metale rdzewieja:O

Muszę cię zasmucić. Ale "Normalni Faceci" też śmierdzą. I o jest fakt potwierdzony. Znam metalowców którzy normalnie dbają o higienę, znam też krótkowłosych którzy żyją w chlewie i nie dbają siebie. A higiena osobista nie zależy od rodzaju słuchanej muzyki A to czy komuś podobają się długowłosi faceci to kwestia gustu. I tyle. Także skończmy z tym durnym poglądem, którego nie oszukujmy się nigdy nawet za specjalnie nie staraliście się potwierdzić. I zapewne ograniczyło się to do jednego spojrzenia połączonego z myślą "Ale te jego włosy są brzydkie". Tyle, że to już sprawa gustu, a nie higieny. Nauczcie się to odróżniać!

Gość gość
ale autorka ma racje, faceci metale to zwykle brudasy, ćpuny, pijusy, nie wiem jak moga sie wam podobac takie typy... To tak jak laski metalówy, ghotki i reszta lewactwa. Normalni, fajni faceci brzydzą się takimi dziwolągami

Gość gość
Kiedys ru'chalam sie z jednym metalem i byl cacy - fajna klata i ogolnie fajna sylwetka, tatuaze tu i owdzie, dlugie blond wlosy, czysty, zadbany i seksowny. Mial sporego pytonga i byl dobry w lozku. Robil mi minete i dotykal po calym ciele. Czasami gdy robie sobie reka dobrze wspominam tamte wygibasy lozkowe!

raczej mam wrażenie że Ci faceci co byli lub sa długowłosy to dbają o higienę, że codzienne kąpiele i czyste włosy...poza pasztetami które są zaniedbane bo nie mają na co liczyć, ale Ci fajni przystojni długowłosi lub byli długowłosi o higienę dbają...