Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smieszą mnie tępe młode dzidy kórych celem jest wyjście za mąż i urodzenie

Polecane posty

Gość gość
autor/ka chyba sie nudzi, ze zaklada takie tematy ( a inteligentny czlowiek nie nudzi sie nigdy).

Gość gość
19 latka znalazła starego dziada z chatą i z tej radosci dzieciaka zrobiła żeby szczescia rodzinnego zaznać

Gość gość
jak moza w wieku 19 lat sobie dac dzieciaka zrobic i w dodatku za maz wyjsc??? przeciez to nie sredniowiecze :/ takie fajne czasy, tyle mozliwosci - po co sobie juz na starcie zamykac droge??

Gość gość
SKOŃCZCIE JUŻ JADOWITE ŻMIJE RZUCAĆ SIĘ NA TĄ 19-STO LATKĘ. Dała d**y-po 1 straciła dziewictwo i to wcale nie tak wcześnie Biedota-ona ma mniej pieniędzy niż może wy ale jest bardziej szczęśliwą kobietą Zamykanie życia-g****o prawda, dla niej się ono moze dopiero otwiera Wykształcenie-wiele osób jak ja chodziłam na studia było starszych i dzieciatych A miejcie sobie wille na ursynowie, bentleya w garażu i stół bilardowy w salonie ale nie kupicie nigdy szczęscia i zdrowia a jak ta bęciecie siały tę swoją nienawiśc to tylko czekać aż ŻYŁKA W DOOPIE PĘKNIE

Gość gość
no pewnie, kazda by chciała rozlożyć kulasy przed starym dziadem który będzie dawał jeść , prawdziwa wspaniała miłość

Gość gość
zamknela sobie droge na przyszlosc i tyle. zal mi takich mlodych lasek, ktorym sie wydaje ze wiedza czego chca. pare lat temu, jak mialam 23 lata, to strasznie chcialam zajsc w ciaze. cale szczescie (!!!) nic z tego nie wyszlo (mialam jednak troche rozsadku, nie chcialam w trakcie ciezkich studiow przezywac ciazy). teraz mam 31 i dziekuje samej sobie, ze nie popelnilam wtedy najwiekszego bledu.

Gość gość
19 lat to jeszcze dziecko przeciez nie jesteśmy cyganami że jak dziewczyna ledwo dobiega do 20 stki to musi wyjśc za mąż a 16 lat to już gotowe

Gość gość
jak ta bęciecie siały tę swoją nienawiśc to tylko czekać aż ŻYŁKA W DOOPIE PĘKNIE ja zauważyłam, że to właśnie autorka sieje nienawiść, czuje się na pewno lepsza od wszystkich

Gość gość
co ty tak o tej zylce w d***e? urodzilas za wczesnie i cie skreca z zazdrosci, czy co?

Gość gość
go, get a life.

Czemu tak naskakujecie na autorkè? Ma prawo wyrazic swoją opiniè. Mnie tez smieszą, a raczej ich załujè, tych, których jedynym(!) celem, samym w sobie, jest wyjscie za mąz i szybkie urodzenie dziecka. Jezeli są emocjonalnie dojrzałe, i potrafią przewidziec, ze zycie to nie tylko pièkny slub, wypasiona suknia, dostatnie wesele, ale ze drugiego, trzeciego, kazdego nastèpnego dnia czeka ich normalne zycie, to ok. Czèsto takie młode dziewczyny są stałymi klientkami opieki społecznej. Mozna zalozyc rpdzinè w mlodym wieku, tylko powody muszą byc szczere, a podejscie powazne. Wychodzenie za mąz, bo...bèdzie fajnie, albo urodzenie dziecka, bo...kolezanki juz po jednym mają, to nie są własciwe i dojrzałe powody takich decyzji. Gdyby nie było mam i tesciowych pod rèką, to wiele takich dziewczyn nie pèdziłoby tak do slubu. Swoją drogą, jak mozna z góry zakładac, ze matki, tesciowe POMOGĄ, odbierając im prawo do wlasnych planów zyciowych, lub chocby do odpoczynku, zadbania o zdrowie, itp. Własnie dojrzałosc polega m.in. na tym, ze nie mysli siè tylko o sobie.

Gość gość
najlepsze sformułowanie: "piękny slub, wypasiona suknia, dostatnie wesele, ale ze drugiego, trzeciego, kazdego następnego dnia czeka ich normalne zycie. Często takie młode dziewczyny są stałymi klientkami opieki społecznej."

Gość gość
widze,ze jakas brzydka sfrustrowana stara panna zalozyla topik:P co cie tak boli? zaden sensowny facet cie nie chcial? a moze jestes bezplodna wieloletnia staraczka? skup sie na swoim zyciu.

Gość gość
nastepny polski stereotyp- jak kobieta nie zaciągnęła faceta przed ołtarz to musi być brzydka i stara tylko takie przed 20 stka i wyjątkowo ładne spotyka ten "zaszczyt"