Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smieszą mnie tępe młode dzidy kórych celem jest wyjście za mąż i urodzenie

Polecane posty

Gość gość

dziecka :D uważa się taka za 8 cud świata i rodzice wesele robią , kupują a taka mysli że "musi" wszystko dostać bo jest taka wspaniała i wyjątkowa znacie dalszy scenariusz życia takiej dziewczyny ?

Gość gość
znajdz sobie stara ostra brzytwe i nie p*****l ze twoim celem jest cos innego jak udowodnienie samemu sobie ze jestes lepszy od kazdej baby jaka spotkasz na drodze... masz kompleksy? to je lecz

Gość gość
Ja takich nie znam

Gość messeria
yhm-kończą z pretensjami do męża, że już ich nie kocha, są od niego uzależnione w prawie każdej kwestii-w tym najbardziej finansowej, są bez szkoły, bez perspektyw na zycie, itp itd można by tak wymienić i wymieniać.

Gość gość
no uważają się za taki cud, że przeciez nie musza mieć wykształcenia :D należy im sie bo SĄ ładuje się do nieswojego domu w 90 % jest to oczywiście dom /mieszkanie rodziców męża i oczekuje od zycia cudów no bo przeciez taka wspaniała jest hahahahaha :D wiecie jak wygląda dalszy ciąg życia takich "wspaniałości"

Gość gość
dobrze piszesz

Gość gość
pierwsza rzecz jaką taka super girl zauważa to że jest za mało pieniędzy u wszystkich się to sprawdza , pierwsze spostrzeżenie w małżeństwie :D

Gość gość
A mnie śmieszą osoby, które komentują życie innych, a nie zajmą się swoim dupskiem.

Gość gość
widzisz... wyksztalcenie to cos co zawsze mozna nadrobic glupota i slepota buca pozostaje na zawsze :)

Gość gość
regułą tych "super girl' czytając tu na forum następnie jest to - że one myslą że po ślubie wszystko czyli dom , mieszkanie, auto rodziców męża jest ich (jej i męża) :D im sie należy bo wyszła za mąz a rodzice męża najlepiej żeby już umarli

Gość gość
nigdy nie dales zadnemu bachorkowi po lapach jak wyciagal ci drobne z portmonetki?

Gość gość
tak wychowują w domach dziewczynki, że "księżniczka",zabawka, maskotka i pózniej rosną tępe dzidy

Gość gość
Ja mam 19 lat i jestem mężatką od roku i za tydzień rodzę.Mój Mąż nie ma już rodziców a ja też nie.Jesteśmy sami i nikt nam nie pomaga mamy biernie w domu ale mamy na swoim domek.Na wykształcenie nigdy nie jest za późno.A na dziecko po 30stce przychodzi problem ze nie mogą mieć już dzieci.A karierę sobie zrobię za parę lat i dochować córkę.A mnie denerwują takie p***y co chcą zrobić karierę biorą kredyt na dom luksusowy i udają bogatych.Zarabiajac 2000 tys miesięcznie. I nie powinno cię to interesować bo ludzie tacy jak ja mieli ciężkie dzieciństwo i biedne i teraz najwiekszym skarbem jest dla nich zdrowie rodzina miłość.a te baby co mieli dobrze w dzieciństwie zazwyczaj robią niby karierę czyli idą na studia i tam dają d**y czyli cichodajki sponsoring.Pozdrawiam!Jeśli są błędy to przepraszam ale pisze z telefonu na dotyk i szybko.

Gość gość
A mnie śmieszą takie furiatki jak ty co to zakładają debilne tematy.

Gość gość
nie pogniewalbym sie na zarobki 2000 tys miesiecznie :D swoja droga jak wolisz splacac kredyt na wszystko to se splacaj, skad u ciebie te nerwy - czy to twoje kredyty?

Gość gość
Nawet nie wiecie jak taka młoda mezatka przechodzi piekło.A wy myślicie że ma wszystko za darmo.Rodzina się sprzeciwia i robią wszystko aby poniżyc ta dziewczyne.Aby nie wychodziła za ich syna itd.

Gość gość
a ta 19 lat i juz se dzieciaka zafundowała żeby poczuć miłość, bo wczesniej jej nie miała a za kogo wyszłaś za mąż ? za chłopaka co pod biedronką siedział i pił piwo z puszki ? zakochałas sie bo powiedział ci komplement ? od razu kulasy rozłożyłaś i stworzyłas sobie milość

Gość gość
a z moją żoną ożeniłem się kiedy była bardzo młoda było to 10 lat temu, i własnie jest nie 8 tylko 10 cudem swiata i robie wszystko aby byla szczęśliwa i zadowolona bo na to zasługuje, ponieważ jest Księżniczka przynajmniej moją

Gość gość
Nie mam kredytu żadnego.2000 tys? To dużo? 2000 tys to ja mam na dwa tygodnie aby cię nie skłamac to 2,5.I mam skromnie bardzo w domu.

Gość gość
18 lat miała jak się puściła, obrzydliwe. Z jakimś chłopakiem z patologii albo jakimś starym, skoro rodziców nie ma. Dziecku trzeba coś dać, nigdy nie powinno być tak, że dziecko pojawia się, kiedy rodzice są NIKIM.

Gość gość
19-latko na studiach to nie tylko się d**y daje, czy sponsoringi uprawia, chyba byś tak chciała, że tak oczerniasz to nie świadczy o tobie zbyt dobrze, zajechało mi bardzo taką prostaczną, zawistną dziewczyną, żeby nie powiedzieć patologią ja skończyłam 2 kierunki studiów, mam męża od 23 roku życia, mamy mieszkanie, zarobki, dziecko w drodze kolejność prawidłowa

Gość gość
Oj kochana taki mąż co ja mam to możesz sobie tylko pomarzyć:) Mój nie lubi piwa Ma inny temperament niż przeciętny mężczyzna Mój mąż nigdy nie stał pod biedronką bo mu godnosc na to nie pozwala.I jest odpowiedzialny i duzo starszy dojrzały.Za małolata bym nie wyszła O czym bym ja Żnin rozmawiała z.takim w.moim wieku jak ja mam inny trup i zdanie patrzenie.na zycie.

Gość gość
srać mi się chce

Gość gość
Przepraszam bardzo a że ktoś jest z domu dziecka to już nie ma prawa do szczęścia? Nie może mieć dzieci? Ani ślubu? Kto kurde ustala te glupie zasady? Ze pierw szkoła potem rodzina? Każdy żyj. Tak jak chcę.nie wiedziałam że po ślubie jak ktoś chce mieć dziecko to już puściła się.A po drugie stać nas na dziecko.

Gość gość
ale walłam kloca och jak wali poskrobie go paznokciem

Gość gość
Haha mieszkanie chyba w bloku. A Ja mam ślub potem jest dziecko Zarobi są duże. Kolejność też prawidlowa.Ją mam dom jednorodzinny a nie mieszkanie głupie.

Gość gość
ŻEGNAM.

Gość gość
O Jeezuu jaka jesteś wspaniała, masz domek. Po prostu jesteś lepsza niż wszyscy inni! WOW i ślub też masz o jaaa. Szok. Jedna na milion ma tak dobrze :D haha W życiu nie pomyślałabym żeby wywyższać się z powodu takich rzeczy :D

Gość gość
Boże co za hipokryzja i obłuda tutaj jest. Jeszcze raz powtarzam, niech każdy zajmie się sobą.

Gość gość
laska w ciazy 19 letnia po prostu spragniona miłości wyszła za jakiegoś 40 latka, to smutna historia, nie nekajcie jej, wmiawia sobie i wszystkim dookoła ze jest szczesliwa i dobrze zrobiła