Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 Dziewczyny jak czesto to robicie/robilyscie w tym wieku ? Mamy oboje po 20 lat z chlopakiem jest to moj 2 partner w lozku, uprawiamy seks na oko z 6 miesiecy i zauwazylam ze on ciagle ma ochote. Lezymy sobie wieczorem juz gdzies reka , tulimy sie zaczyna mnie calowac namietnie, jak mamy dzien na seks to robimy to z 5-6 razy nieraz z godzine jeden stosunek ! I nie zartuje, zadne prowo ... Nie 6 godzin ale jeden krocej drugi dluzej. Spermy to nieraz ma tak ze leci gdzie popadnie i zostaje chyba ze zdaze na polyk ,jak mamy wieczor na namietnosci to wlasnie nieraz po 5 razy z czego tak jestem zmeczona ze ja sama nie mam sily a robimy to zazwyczaj na pieska albo standardowo on na gorze ja na dole , zdarzalo mi sie nieraz ze po stosunku gdzies krew na poscieli byla z obtarc a z kazdym kolejnym razem jak robimy to juz 3 raz z kolei on ma wiecej sily mniej sie meczy mniej sapie pozniej. Czy to normalne czy mi sie trafil taki kochanek ? Czy wy tez tak czesto sie kochacie i to po tyle razy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach