Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierścionki na serdecznym palcu prawej ręki?

Polecane posty

Gość gość

Kocham swoją koleżankę z pracy. Wirm, że ona ma kogoś i zastanawiam się czy to coś poważnego. Ma dwa pierścionki na tym palcu nic wyjątkowego, ale czy to może oznaczać że jest zaręczona? Kiedyś słyszałem jej rozmowę z przyjaciółką i stwierdziła, że ona żyje bez ślubu, bo tak jej wygodniej.

Gość gość
No nikt nie wie?

Gość gość
Nie. Bo jak nie planuje z nim ślubu to może oznaczać, że go nie kocha i jest otwarta na nowe przygode. A jest, bo jest. W końcu ma trzy dyszki.

Gość gość
Facet niee mur przesunąć można. Albo posunąć ;-)

Ales Ty glupi! Przeciez za maz mozna wychodzic dla pieniedzy, ze nie wspomne o ludziach, ktorzy sie kochaja nad zycie i spedzaja cale zycie bez slubu, bo maja takie poglady. Rozszerz horyzonty, bo poki co male masz u niej szanse, nawet jesli nie planuje slubu :D

Gość gość
Haha bo Ty akurat wiesz jakie ja mam szanseu niej. Tak się składa że ona mi daje wyrażnie odczuć, że się jej podobam. Więc twierdzenie o jej miłości do tamtego jest mocno naciągane.

Gość gość
Odpowie mi ktoś na pytanie?

zaręczona nie zaręczona, ale wiesz że jest zajęta, zajęta to zajęta uj czy mężatka czy konkubina czy narzeczona... jesteś świadom, że z kimś jest, więc jeśli coś do niej zaczniesz to jak najgorzej o Tobie świadczy.