Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mam 37lat, jestem single i bezdzietna :(

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Niestety ale przerabialam ju偶 zwi膮zki na odleg艂o艣膰, wszystkie si臋 rozpadly.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 hellllll
jak pisal tu kto艣 wyzej ----> olej to, po co ci dziecko? I tak zycie jest zbyt krotkie, zeby tak szastac czasem i kas膮 na lewo na prawo - jeszcze trzeba j膮 miec lol xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czemu kole偶anki sie patrza z politowaniem? mo偶e sobie wmawiasz albo ci zazdroszcza? albo s膮 g艂upie i znajdz inne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam 39 i jest nas Dwoje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lassie wr贸膰!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja wys艂a艂am mojemu ex to: http://m.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0 Z czego mam sie cieszyc? Ze ma 10 lat mlodsza zone, dziecko, sielanka a ja co? Kocham go, bylo kilku po nim ale zbyt wysoko postawil poprzeczke. Kazdego dnia zaluje ze sie rozstalismy i serce mi peka jak ogladam jego profil na fb. Tam powinnam byc ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 zbyt wybredna, moglas doceni膰 takiego ktory cie chcial, a nie go zostawi膰 bo nie byl exem i nie iskrzylo, troch臋 infantylna jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To on mnie zostawil bo nie bylam gotowa na zakladanie rodziny i dziecko...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Macie racje, nie mam po po zyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak - ogladaj jego profil na f-b przez kolejne 10 lat - na pewno to cos zmieni... Kobieto - wiesz ile milionow mezczyzn chodzi po swiecie? Wmowilas sobie, ze istnieje tylko on, dlatego jestes sama. Chcesz przezyc reszte zycia tak bezsensownie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzilo mi o tych kolejnych facet贸w po exie ktorych ty nie chcialas. Wtedy nie chcialas dziecka a teraz chcesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chce jego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
spr贸buj z kim艣 z zagranicy? tam po 30 du偶o osob jest wolnych..serio moje dwie znajome znalaz艂y ok 40 wolnych facet贸w z zagranicy i to w porz膮dku ca艂kiem go艣cie. w Polsce ju偶 ok 30to du偶o zaj臋tych, a sama piszesz 偶e rozwiedzionego nie chcesz..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bez sensu . On ma zone i dziecko, wiec go miec nie bedziesz. I co? Zabijesz sie?Mozesz rownie dobrze chciec Billa Gatesa czy Brada Pitta. Kobieto, nie zachowuj sie jak nastolatka. To jest rozdzail zamkniety. On wybral tamta kobiete, gdyby tak nie bylo, nie odszedlby do niej. Zrozum to. Jesli nie zrozumiesz, nie poukladasz sobie zycia i nie bedzisz miec dziecka - a chcesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Powinnas i艣膰 do psychiatry... ja tez za exem dwa lata p艂aka艂am ale mi przeszlo. A ty 10 lat placzesz i zycie marnujesz, a on ma cie w doopie i ru/cha 偶on臋. Bezsensu

Udost臋pnij ten post