Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 37lat, jestem single i bezdzietna :(

Polecane posty

Gość gość
Niestety ale przerabialam już związki na odległość, wszystkie się rozpadly.

Gość hellllll
jak pisal tu ktoś wyzej ----> olej to, po co ci dziecko? I tak zycie jest zbyt krotkie, zeby tak szastac czasem i kasą na lewo na prawo - jeszcze trzeba ją miec lol xD

Gość gość
czemu koleżanki sie patrza z politowaniem? może sobie wmawiasz albo ci zazdroszcza? albo są głupie i znajdz inne

Gość gość
ja mam 39 i jest nas Dwoje :)

Gość gość
Lassie wróć!!!

Gość gość
A ja wysłałam mojemu ex to: http://m.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0 Z czego mam sie cieszyc? Ze ma 10 lat mlodsza zone, dziecko, sielanka a ja co? Kocham go, bylo kilku po nim ale zbyt wysoko postawil poprzeczke. Kazdego dnia zaluje ze sie rozstalismy i serce mi peka jak ogladam jego profil na fb. Tam powinnam byc ja.

Gość gość
Jesteś zbyt wybredna, moglas docenić takiego ktory cie chcial, a nie go zostawić bo nie byl exem i nie iskrzylo, trochę infantylna jesteś.

Gość gość
To on mnie zostawil bo nie bylam gotowa na zakladanie rodziny i dziecko...

Gość gość
Macie racje, nie mam po po zyc

Gość gość
tak - ogladaj jego profil na f-b przez kolejne 10 lat - na pewno to cos zmieni... Kobieto - wiesz ile milionow mezczyzn chodzi po swiecie? Wmowilas sobie, ze istnieje tylko on, dlatego jestes sama. Chcesz przezyc reszte zycia tak bezsensownie?

Gość gość
Chodzilo mi o tych kolejnych facetów po exie ktorych ty nie chcialas. Wtedy nie chcialas dziecka a teraz chcesz?

Gość gość
Chce jego

Gość gość
spróbuj z kimś z zagranicy? tam po 30 dużo osob jest wolnych..serio moje dwie znajome znalazły ok 40 wolnych facetów z zagranicy i to w porządku całkiem goście. w Polsce już ok 30to dużo zajętych, a sama piszesz że rozwiedzionego nie chcesz..

Gość gość
bez sensu . On ma zone i dziecko, wiec go miec nie bedziesz. I co? Zabijesz sie?Mozesz rownie dobrze chciec Billa Gatesa czy Brada Pitta. Kobieto, nie zachowuj sie jak nastolatka. To jest rozdzail zamkniety. On wybral tamta kobiete, gdyby tak nie bylo, nie odszedlby do niej. Zrozum to. Jesli nie zrozumiesz, nie poukladasz sobie zycia i nie bedzisz miec dziecka - a chcesz.

Gość gość
Powinnas iść do psychiatry... ja tez za exem dwa lata płakałam ale mi przeszlo. A ty 10 lat placzesz i zycie marnujesz, a on ma cie w doopie i ru/cha żonę. Bezsensu