Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Mam 37lat, jestem single i bezdzietna :(

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czy jest jeszcze nadzieja na to ze poukladam sobie zycie i bede miec dziecko? Czy juz wszystko stracone? Mam strasznego do艂a...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
a po co ci bachor i kula u nogi, popyerdoli艂o cie???!!! Masz 艣wi臋ty spok贸j i doce艅 to !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 33 i ten sam stan, do tego depresja, nie pociesz臋 Cie, nie mam ju偶 wiary.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dasertyn
Jest szansa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nadzieja zawsze jest, tylko musisz by膰 aktywna - samo nie przyjdzie. Na wszelki wypadek te偶 zacznij sobie notowa膰 plusy bycie nieobci膮偶onym singlem, bo a nu偶 jednak nim zostaniesz. To nie sama rozpacz, tam tez s膮 plusy

Udost臋pnij ten post

Ojojoj wszystko b臋dzie dobrze, nie martw si臋. Chcesz mie膰 faceta, kt贸ry nie zajmuje si臋 dzieckiem tylko pije przy telewizorze i wieczorem chce seksu, na kt贸ry Ty nie masz ochoty. Dzieci maj膮 problemy w szkole, zaczynaj膮 si臋 kradzie偶e i pobicia. Niezap艂acone rachunki, niesp艂acone mieszkanie. Dni s膮 szare jak Twoje dresy, kt贸rych ju偶 nie zmieniasz d艂ugo, bo tak jest wygodniej. Chcesz takiego 偶ycia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wszystkie kolezanki powychodzily za maz, maja dzieci i patrza na mnie z politowaniem. Mam super prace w ktorej sie realizuje, wracam do pustego domu, nawet kot ode mnie ucieka. Straszna pustka, nic mnie nie cieszy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 30 i te偶 samotna stara panna, z艂e do艣wiadczenia z facetami. Mnie by si臋 ju偶 chyba nie chcia艂o bawi膰 w zwi膮zki, mam pecha albo ma艂o wiary w siebie. Jestem niebrzydka, szczup艂a cho膰 niestety bardzo nie艣mia艂a. Dzieci to ja nie chc臋, ale m臋偶a bym bardzo chcia艂a mie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam kobiet臋 kt贸ra p贸艂 wieku temu urodzi艂a swoje pierwsze(niechciane zreszt膮, aczkolwiek pokochane) dziecko maj膮c 45lat Faceta co prawda pogoni艂a, ale dziecko wychowa艂a da艂a solidne wykszta艂cenie i kupi艂a mu dom oraz samoch贸d. Spoko! Jak si臋 chce to mo偶na wszystko! A nie zapominaj o tym 偶e to by艂o 60lat temu! Czasy inne by艂y wtedy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 Ci zrobi膰 dziecko bo ja mam 27 lat i te偶 nie mam dzieci:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 30 i te偶 samotna stara panna, z艂e do艣wiadczenia z facetami. Mnie by si臋 ju偶 chyba nie chcia艂o bawi膰 w zwi膮zki, mam pecha albo ma艂o wiary w siebie. Jestem niebrzydka, szczup艂a cho膰 niestety bardzo nie艣mia艂a. Dzieci to ja nie chc臋, ale m臋偶a bym bardzo chcia艂a mie膰. Sk膮d jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja kuzynka mia艂a wszystko i uprzykrzy艂o jej si臋 wracanie do domu gdzie tylko stary m膮偶 i pies Adoptowa艂a dwoje dzieci i ju偶 ma sens:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przeanalizowalas, dlaczego tak jest?(skoro jest to stan, ktorego nie aprobujesz). Czy robilas/robisz cos, zeby to zmienic? Co ci w tym przeszkadza/lo? Chyba to sa podstawowe pytania, ktore powinnas sobie zadac- bo na twoje pytanie nikt tu ci nie odpowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chc臋 偶eby mnie kto rozpozna艂 wi臋c nie napisz臋 sk膮d, a czemu pytasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10 lat temu mialam kochajacego faceta, ktory chcial zakladac ze mna rodzine. Nie mielismy za duzo pieniedzy ale mielismy siebie. Bieglam za kariera, zostawil mnie. Dzis mam pieniadze a nie mam nikogo bliskiego. Serce mi peka bo moja wielka milosc uzozyla sobie zycie z 10 lat mlodsza odemnie kobieta. Maja synka jest z nia szczesliwy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo szukam dziewczyny, a Ty si臋 chyba nadajesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zazdroszcz臋 ci. wszystko bym odda艂a, 偶eby m贸c cofn膮膰 czas do okresu kiedy by艂am sama i mia艂am spok贸j :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma艂y jest strasznie podobny do taty. Ja nie mam nikogo. Chcialabym cofnac czas :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
38 lata, sama,bezdzietna, malo platna praca,ogolnie beznadzieja i brak nadziei na lepsze.wolni faceci w moim wieku szukaja mlodszych. pozostaja albo rozwodnicy obciazeni alimentami albo panowie dobiegajacy 50tki:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niepozwolilabym mu odejsc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a po co wam te ch艂opy, krzy偶 pa艅ski z nimi jest :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko skoczyc z okna mi pozostalo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"Serce mi peka bo moja wielka milosc uzozyla sobie zycie z 10 lat mlodsza odemnie kobieta. Maja synka jest z nia szczesliwy smutas.gif" Powinna艣 si臋 cieszy膰 jego szcz臋艣ciem, skoro by艂 Ci bliski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale tego kochajacego mialas, jak piszesz, 10 lat temu. Co robilas przez te 10 lat? czy tylko wzdychalas i tesknilas? Z tego sie nowe znajomosci nie biora...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma si臋 co do艂owa膰 i por贸wnywa膰 z innymi, to 偶e r贸wie艣nicy dawno pozak艂adali rodziny te偶 wcale nie znaczy, 偶e wszyscy s膮 szcz臋艣liwi, mo偶e nie jeden chcia艂by sie z tob膮 zamieni膰... a tak poza tym to ka偶dy ma sw贸j indywidualny czas na szcz臋艣cie, nie warto nic przyspiesza膰 na si艂臋... tu masz fajny blog dla singli: www.magnoli.blog.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem z 艂贸dzkiego a Ty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mazowieckie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jacek1970
drogie Panie,g艂owa do g贸ry nie wiem czego wy akurat szukacie ,ale na tym 艣wiecie s膮 jeszcze faceci kt贸rzy szukaj膮 tego samego co wy Tak sie sk艂ada ,ze akurat ja r贸wnie偶 tego szukam co prawda mam 44 lata ale czuje sie jeszcze m艂odo Je偶eli chcieliby艣cie pogada膰 to podaje maila:jacekjelenia@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiesz to nie chodzi o to zeby sie nie moc od chlopow opedzic. ja tez mam adoratorow. ale zaden to nie jest ten,z ktorym by zaiskrzylo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja zach-pom, masz gg?

Udost臋pnij ten post