Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto przegrał cały dzień na kafe?

Polecane posty

Gość gość

skończyłam studia, niedługo obrona, nie mam pracy ani nadziei na nic. niedawno wróciłam z pracy w niemczech. uciekłam bo nie chcę do końca życia zapieprzać w polu z ludźmi bez szkół. nie wiem co dalej. rośnie burdel w mieszkaniu, nie mam siły sprzątać, nie mogę się do niczego zmobilizować, nie mogę spać. ktos też tak przegrywa?

Gość gość
Ja przegrywam. Mam 19 lat i zarabiam 1000 funtow na miesiac. Nie wiem jakim cudem mialbym miec wiecej.

Gość gość
cynicfm, zarabiałam podobnie co Ty ale mam już 24 lata, boje się ze nic mnie juz nie czeka w zyciu dobrego. bo co to za życie - z********anie w pracy fizycznej po studiach albo za 1000zł w polsce

Gość gość
Ja w ogole chce muzyke tworzyc, ale nie wiem czy mam do tego talent. Nigdy nic nie stworzylem, gram na perkusji tylko wymyslanie rytmow do gitar nie przynosi mi problemow. Gram w zespole od niedawna, od tych ludzi mam zamiar sie dowiedziec czegos o muzyce elektronicznej. Chociaz elektroniki nie slucham duzo, pare grup, ktore mi die tylko podobaja jak np massive attack, moby, fatboy slim, malo mi sie elektroniki podoba. Ale uwazam ze elektronika dzisiaj to przyszlosc muzyki

Gość gość
nikt więcej nie melduje, że siedział tu prawie cały dzień? ja niecały tylko dlatego, że wstałam po 11 :(