Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyciągam tylko mściwe zołzy

Polecane posty

Gość gość

I tak całe życie... :( coś ze mną nie tak? wyglądam na spokojnego faceta i taki jestem a kobiety jakie trafiam... przeważnie uzależnione od seksu, wredne charakterki, dowalają się do najdrobniejszych nieistotnych szczegółów, wypomną mi każdy mój błąd (a swoich nie widzą!), zero wdzięczności...

Gość gość
tak, jasne ty jesteś ideałem, śmiechu warte już poznałam jednego takiego "nieszczęśliwego", kótry swoim zachowaniem zgotował mojej przyjaciółce piekło

Gość gość
nie jestem ideałem

Gość gość
Bo to kobiety wyrywają ciebie, a nie na odwrót. Miła i spokojna dziewczyna nie zainicjuje rozmowy, a lachon owszem. ;)

Gość gość
"gość dziś Bo to kobiety wyrywają ciebie, a nie na odwrót. Miła i spokojna dziewczyna nie zainicjuje rozmowy, a lachon owszem. oczko.gif " Tak to prawda one mnie poderwały ale myślę że to nie ma znaczenia kto kogo poderwał

Gość gość
To i z myśleniem u ciebie nie halo.

Gość gość
jak takie ci nie odpowiadają to znajdź sobei potulną, uległą, miłą dziewczyne :D tylko potem nie narzekaj, że nic sie nie dzieje i że nuda wieje :D

Gość gość
pierwszy facetk ktoremu seksocholiczka wadzi

Gość gość
seksoCHoliczka i analfabetka przy okazji :)

Gość gość
ten od tryskania :D:D:D mściwy ciul :D:D;D haaa

Gość gość
Mściwe zołzy dobre są na krótko. Kto by się chciał męczyć z taką dłużej. Facet dobry czy niedobry, nieszczęśliwy czy radosny. I tak na koniec obwinią go w tym są dobre. Raczej bezmyślne skupienie się na sobie i brak umiejętności wyciągania wniosków. Obrabianie d**y, naginanie faktów. Dlatego mimo kilku pozytywnych aspektów omijam już z daleka tego typu panie. Na korzyść dojrzałych emocjonalnie kobiet.

Gość po 1 nie mamy armat
alez skarbie, msciwa zolze trzeba sprowokowac :d bystry obserwator na pierwszy rzut oka rozpozna msciwa zolze i odstrzeli :P, :P, :P

Gość gość
Nabyłem tą umiejętność, aczkolwiek lepiej sprawdza się ignorancja.

Gość gość
jesli już to TĘ nie Tą. a druga sprawa jest taka, że zawsze po jakims czasie zaczyna cie pociagac to czego nie masz. masz szara mysz to zaczynasz ogladac sie za femme fatale, masz zołze to zdaje ci sie ze z szara mysza zaznasz spokoju - jak świat światem tak było jest i będzie AMENT 🖐️

Gość gość
No tak, czyli na świecie są albo szare myszy albo zołzy. Same skrajności, ogarnij się kobieto.