Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jade do paryża, jaki ja jestem głupi xd

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak to będzie

Gość gość
idź na Plac Pigal

Gość gość
An po co do paryża? Tam jest syf brud i śmierdzi. Pojedź to zobaczysz. Jedź sobie na poziom -4 do metra. J***e sikami jak cholera. Pojedź windą w tym metrze. Zaszczane wszystko. Lasek z cyckami nie uświadczysz, chyba, że to są murzynki. Arabów pełno. Jak udasz się do centrum to weź ze sobą wodę do picia bo sklepów tam nie ma. Wodę sprzedają arabi za 0.50 centów albo 1 euracz. Przynajmniej w lato. Ruch na ulicach jest koszmarny, światła zielone nie obowiązują na przejściach dla pieszych. Idziesz na czerwonym. Na kawę albo zjeść idź w uliczki nie uczęszczane przez turystów, nie zapłącisz 6 euraczy za kawę tylko o wiele wiele mniej nie pamiętam ile już. Zwłaszcza pod zabytkami nie idź na kawę. Jeszcze cos ważnego- jeśli chcesz z kimś się dogadać po angielsku to chyba śnisz. To kraj p********h nacjonalistów i jeśli nawet ktoś potrafi coś po angielsku powiedzieć to tego nie zrobi bo nie chce. A jeśli musi coś powiedzieć to nie potrafi. Obsługa wieży ajfla to koleś po którego muszą dzwonić bo on po angielsku "mówi". Oczywiście tylko mu się tak wydaje bo takie byki wali że szok. W sklepie są przyzwyczajeni do turystów i traktują ich jak zło konieczne. Machają ręką i pokazują na kasę. Turysta u nich to jak małpa z kraju mniej rozwiniętego. To teraz życzę miłych chwil w paryżu. :) Jest tyle miejsc w europie gdzie piekniej! Aha, na wieżę ajfla możesz wejść pieszo albo windą. Wieczorem jest iluminacja co jakiś czas. Co godzina albo co pół. No i na koniec- w paryżu jest brudno i śmierdzi. Musiałem to powtórzyć bo tam tak brudno i śmierdzi że musiałem.

Gość gość
No pewnie tak

Gość porgomca kafeteryjnej wiochy
ty Zapent,moze jakies 20 lat temu zrobiloby to na kims wrazenie,ze do Paryza jedziesz,ale terazto mozna jechac wszedzie i to za grosze.

Gość gość
No taki za grosze to paryż nie jest. Może dojechać tam można tanio ale za grosze utrzymać się to już nie. CHyba że na kempingu i obok sklepu taniego. Nawiasem w tych ich sklepach też brudno. A w tabakach same arabusy i śmierdziele. Aha, uważaj na murzynów i arabów. Bardziej na arabów. Nie fikaj za bardzo bo oni jak mrówki. I to nie te łagodne.

Gość gość
Gosc który opisal Paryż! Święta prawda! Wszystko drogie , i brudno.A jak jeżdżą samochodami to szok! Nikt nie mowi w innym języku tylko po francusku! My szukaliśmy drogi przez 3 godziny zeby z Paryża wyjechać. Brak znaków!

Gość gość
10.25 no tak,powinni obowiazkowo wprowadzic jezyk polski,w kazdej,ale to doslownie kazdej paryskiej szkole.no skandal,czlowiek jedzie do FRANCJI,a tam wszyscy po francusku😭

Gość gość
A idź debilu czy ja piszę że polski? Po angielsku oni wogóle nie chcą mówić czy w jakimkolwiek innym języku. G****o widziałeś g****o wiesz.

Gość gość
A zapomniałem. Jeszcze pełno arabów gada po arabsku i murzynów w różnych dialektach murzyńskich.

Gość gość
Nie głupi, nie głupi:). Byłam w Paryżu. Jechałem z firmy autobusparyz i było git. Polecam!

Gość gość
Bardzo jestem zadowolona z pobytu w Paryżu i wszystko układało się po mojej myśli. Muszę też pochwalić przewoźnika Autobusparyż, lktóry zapewnił mi bezpieczny transport w komfortowych warunkach. Polecam!

Gość grzegorz89898
właśnie wróciłem z wycieczki. Jechałem również jak poprzednik mój autobusparyż. To bardzo fajna opcja! wygoda, klimatyzacja. ogólnie mówiać komfort przejazdu. polecam!