Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oskarżony o spowodowanie wypadku

Polecane posty

Gość gość

Mateusz S. zeznaje w sądzie z rozancem w dłoni. Ciekawe czy ten różaniec miał wtedy, kiedy wjezdzal w ludzi, usmiercajac ich

Gość gość
Jest stare powiedzenie - jak trwoga, to do Boga, i ludzie w myśl tego powiedzenia od lat działają. A po za tym, panuje u nas przekonanie, że różaniec i wizerunek świętego zamieszczony w samochodzie, chyba Antoniego, ale nie jestem pewna, ochronią nas od skutków naszej lub czyjejś innej głupoty na ulicy. Kolega z http://jarex24.pl/ mówi, że ponad 60% samochodów jest wyposażonych w boskie ubezpieczenie...

Gość jollantaa
dobre pyt. bo jeżeli faktycznie miał to mogło mu to utrudnić kierowanie, ale tak jakby jego wiara może mu kazać prowadzić z różańcem, także raczej nie inaczej tak jakby jest niewinny, kuźwa nie?

Gość gość
Tu autorka. Ja rozumiem ze ktos ma w autach relikwie chroniace przed niebezpieczenstwem(sw.Krzysztof) ale wsiadac po alkoholu do auta i wierzyc ze bedzie ok. A ta jego byla dziewczyna, nie czuje sie winna?? Wsiadla z nim, wiedziala...

takich kierowców pijaków powinno się poddawać społecznemu linczowi, społeczeństwo powinno wiedzieć, że taki ochlajtus za kierownicę wsiada!!! Ja wiem, że to są pobożne życzenia, ale krew mnie zalewa, jak słyszę ile zła wyrządzają tacy popaprańcy!!!

Gość gość
Spolecznemu linczowi... Hm, a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. To chyba niekierowcy musieliby linczowac.

Gość gość
Ta jego była dziewczyna namówiła go do jazdy, on pod wpływem nie myślał. Ona go namówiła i w czasie jazdy powodowała awantury. mimo wszystko żal mi tego chłopaka, żal mi tych rodzin zmarłych

Gość gość
Ta sprawa pokazała mi że nie zawsze kierowca sam musi odpowiadać za winy