Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzadki sex

Polecane posty

Gość gość

Kocham sie z mezem rzadko, czasem raz na 2 miesiace. Moje libido spadlo i nie daze do zblizen, bo sam sex nie jest dla mnie przyjemny, nic nie czuje. Podczas zblizenia maz szybko dazy do sexu, a mnie to wrecz paralizuje, bo wiem ze znowu bedzie to samo. Mam juz tego dosc. Czy powinnam mezowi powiedziec w czym problem szczerze?

Gość gość
Tez tak mam...czasami zdarzy mi sie ze mam ochote ale maz zrobi cos nie tak i juz jestem zla i trace ochote i to tak od 4miesiaca ciazy a jestem w 8. My kochamy sie troche czesciej,bo raz na dwa tyg

Gość gość
Ale maz i tak sie przejmuje ze nie potrafi mnie zaspokoic. Nie wiem, co jest ze mna nie tak, ze ja nic nie czuje podczas zblizenia?

Gość gość
Ja mam podobny problem z tym, że od początku mówiłam mężowi w czym rzecz. Nie ma sensu tego ukrywać bo problem tylko narasta.

Gość gość
Moze to glypie pytanie, ale jakie wy macie doznania podczas sexu? Ja to w ogole czasem nie czuje czy maz jest w srodku czy nie...

Gość gość
moze to problemy hormonalne? ja tak miałam po porodzie (seks mogl dla mnie nie istnieć) - poszłam do gina, zrobiłam badania na wszystkie hormony, opanowaliśmy je i teraz już jest normalnie. idźcie do lekarza, nie warto się męczyć :)

Gość gość
Tak, zawsze tak mialam, ale w sumie tylko z mezem spalam. Czasem jak maz "wchodzi" to czuje, ale potem jak jestem podniecona, to nie wiem czy to kwestia duzego nawilzenia czy rozluznienia, ale nic nie czuje.

Gość gość
No podpowiedzcie cos...

Gość gość
Czy powiedziec mezowi wprost ze mnie nie zadowals, ze najprawdopodobniej jestesmy niedopasowani. I ze czuje sie okropnie sfrustrowana, bo sie obawiam ze w koncu odejdzie do innej, z ktora bedzie mu lepiej.

Gość gość
bo głupotom jest mieć tylko jednego partnera i od razu slub itp.....i niestety wiem to ze swojego doświadczenia .Przed slubem było ok miłość jest slepa nie było fajerwerków ,ale mi odpowiadało .Po slubie dziecko i doszłam do wniosku ze tak naprawdę to nie wiem co to prawdziwy orgazm,maz najchętniej to by zrobil swoje i spac bo wiadomo rano do pracy itp...w narzeczeństwie wygladalo to zupełnie inaczej

Gość gość
u nas już bez seksu 11 miesięcy ,ale to już inna przyczyna starciłam zaufanie do meza i sam jego dotyk mnie odpycha a kiedyś była taka miłość........

Gość gość
rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa i do tego dbanie o siebie ,przytulanie w ciągu dnia ,atmosfera ....

Gość gość
Ja tak mam . Tylko u mnie dochodzi to zenie dba o sizbie chodzi Nie ogól ony ... źle się u myje zębów nie myl juz loooo ..

Gość gość
Maz cos tam robi, tylko zwykle robi to za szybko i za mocno, bo sam jest podniecony i dazy szybko do sexu. Np od razu lapie mnie za piersi, a mnie to nie podnieca, a wrecz przeciwnie...

Gość gość
no wkurzajáce to jest

Gość gość
raz mialam caly rok suchoty nic, i nawet pary razy bylo tak ze máz chcial wejsc do srodka ale nie mugl znalesc szparke bo jestem troche grubawa a on ma troche malego

Gość gość
no muj tez mubi mnie lapac za piersi bo mam dosc duze i zwisajá mi

Gość gość
Troche mi zal ze juz pewnie nigdy nie zaznam takich odlotow jak niektore kobiety