Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrazonka

Remont mieszkania

Polecane posty

Gość dobrazonka

Planuję duży remont dużego mieszkania i powoli przygotowuję budżet - planuję remont podłóg, wymianę schodów, malowanie i odświeżenie mieszkania. Czy ktoś z Was może podpowiedzieć ile mniej więcej powinnam zakładać na te wszystkie prace? Niedługo mój mąż wraca do mieszkania po długiej nieobecności i chciałabym zrobić mu niespodziankę, jednakże jestem realistką - wiem, że takie przedsięwzięcie jest bardzo kosztowne :)

Gość gość
To spore przedsięwzięcie, myślisz że sobie poradzisz z tymi wszystkimi ekipami itd.?

Gość Alinka333
Taki remont to pewnie wydatek rzędu około 10 tysięcy albo więcej, jednak pomysł na niespodziankę dość niecodzienny :) Gdzie mieszkasz, może ktoś poleci ci jakąś dobrą firmę realizującą zlecenia, bądź zajmującą się sprzedażą materiałów, o ile malowanie to dość łatwe zadanie, to schody wymagają chyba dłuższych poszukiwań firmy

Gość dobrazonka
Okolice Wielkopolski. Chciałabym znaleźć firmę, która zajmie się remontem dość szybko, bez zbędnych poprawek i będą korzystać z materiałów wysokiej jakości, które zapewnią, że efekt będzie widoczny długo. Trochę późno się z tym obudziłam, ale teraz na szybko szukam firm, które podadzą mi realne terminy i przygotują wycenę

Gość Gośka11
Jeśli mieszkasz w Wielkopolsce zapoznaj się z http://otoschody.pl/oferta,5.html, oferują darmową wycenę więc będziesz wiedziała ile będzie cię kosztowała ta część remontu, a ekipę do malowania najlepiej zapytaj znajomych - oni z pewnością będą mogli polecić ci kogoś sprawdzonego tak żeby później cię ktoś w połowie remontu nie zostawił

Gość gość
Mogłaś zrobić remont latem, żeby się tak nie męczyć. Jesienią to dużo większe problemy i większość firm ma już pozajmowane terminy

Gość PolaKrzew
Jesli zalezy ci na czasie, bo maz wraca w w ktorkim czasie, to po remoncie pomysl o wynajeciu firmy sprzatającej, ja też ostatnio przeprowadzałam remont troche w tajemnicy, ale koszty naprawde niebyły az tak wysokie jak mi sie wydawało i starczyło mi na http://www.eps.gdansk.pl/uslugi-sprzatania w kilka godzin sie uwineli wiec wieczorem moglam juz czekac tylko na meza ;))