Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potęga Podświadomości czy ktoś wie o co chodzi?

Polecane posty

Gość ZNAWCA EKSPERT
Tak, a Ty myślisz, że ze swoimi filozofiami będziesz żył życie bardziej magiczne i pełne od mojego. :D Uroczy jesteś. Jeżeli już o to pytasz to moje życie jest na prawdę bardzo dobre, bez pieprzenia w bambus powtarzania ezoteryki. Co Ty sobie chcesz zrekompensować tym :D

Oczywiście pytanie odniosłem do twojego nicka a to " przeczytałem kilka książek tego typu od Ciebie więcej" już wystarczy. Zadufany w sobie durniu. Nie, to moje słowa. Wiele osób mogło na nie wpaść, wcześniej czy później, lecz te są moje, mimo, iż moje kiedyś ktoś je wypowiedział. Czytać możesz, masz tego doświadczyć, lecz nie udało ci się, co sam stwierdziłeś.

Gość ZNAWCA EKSPERT
:D Co tam więcej w świecie ezoteryki

Gość gość
prawo przyciągania działa, niedowiarki mogą nie wierzyć nie bede nikogo przekonywać, wiele tracą, w moim życiu wiele cudów doświadczyłam dzieki tej metodzie, dostałam wszystko łacznie z detalami

Gość gość
wszystko zawdzieczasz bogu ale Czasem diabeł pozwala ludziom wieść Zycie wolne od kłopotów bo nie chce by zwrucili się do boga twuj grzech jest jak więzienna cela ale miła i przyjemna a tobie wydaje się ze nie ma potrzeby by z niej wychodzic drzwi SA szeroko otwarte Az pewnego dnia czas się skończy drzwi celi zamkną się z hukiem i nagle będzie za puzno

Gość gość
zagalopowali się panowie a to jest prostsze jak bambus każdy potrzebuje innej drogi rozwoju to co dla jednego jest proste drugiemu w podobnej formie zaświta za lata a może nawet nie zaświta i po co te emocje i co z tego że wiemy skoro nie pojmujemy.

Gość ZNAWCA EKSPERT
Wiem i pojmuję