Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mowia mi, ze jestem nienormalna bo nazwalam corke

Polecane posty

Gość gość

Izolda :( uwazam, ze to piekne starodawne imie. zdrabniam poprostu iza od czasu kiedy mnie krytykuja...

Gość gość
ładne imię. głupich masz znajomych. ja z kolei dałam dziecku przeciętne imię a mówią mi,że powinnam dać jakieś lepsze , wyróżniające się. nie przejmuj się ludźmi , zawsze lubią dopiec

Gość gość
a mi sie podoba. teraz powracaja stare imiona ja mam zbyszka

Gość gość
gosc 14:18 jak nazwalas synka?

Gość gość
papierem do d**y to ty jestes pusta pochwo ladowana stolcem

Jakieś dziwne imiona typu Alan, czy jakieś anglojęzyczne (a jeszcze najlepiej spolszczone... Sama widziałam STIWENA) są po prostu wieśniackie i świadczą o pretensjonalności rodziców, którzy koniecznie chcą by ich dziecko było inne, lepsze od pozostałych. A najsmutniejsze jest to, że potem same, niewinne niczemu, dzieci na tym cierpią

Gość gość
Ja nazwałam córkę Adrianna po mojej ukochanej babci, moja teściowa przez to nie utrzymuje ze mną i swoją wnuczka kontaktów. Pogodziłam się już z tym.

Gość gość
gosciu 14:23 przeciez ada to normalne imie twoja tesciowa jest popieprzona czy co?? przeciez to jej wnuczka na ja...

Gość gość
ja mam na imie helena :( cala podstawowke mialam przesrana za to imie. teraz poznalam trzy male heleny i corka steczkowskiej nosi to imie.

Adrianna jest bardzo ładnym imieniem, a jeśli teściowa z tego powodu zerwała to jest z nią coś nie tak. Gdyby zerwała kontakty z matką Izoldy to spoko, ale Ady? :D Pozdrawiam, Panienka Róża

Gość gość
ja rodzę na dniach , to będzie antonina ,tosia ,antosia , znajomi rzecz jasna odradzają ,mówiać cos o julce , dżesice czy oliwce ale ja juz postanowiłam

Gość gość
A co teściom do imion wnuków? Oni już się wykazali nadając imiona własnym dzieciom. Znów jakieś chore relacje :(

Gość gość
To jak sie tak madrzycie to powiedzcie mi CO ZA ROZNICA jak kto ma na imie? Bo nie zwraca sie na to uwagi, moze pierwsza chwile jak imie jest specyficzne a pozniej juz kazdy zapomina. Ja znam Ariela to dopiero imie jak -proszek ale typ zwykly i sensacji nie wywoluje

Gość gość
panienko a ty jak nazwalas swojego bekarta

Gość StarterOmo
gość dziś ja mam na imie helena smutas.gif cala podstawowke mialam przesrana za to imie. teraz poznalam trzy male heleny i corka steczkowskiej nosi to imie. Xxx Bo pewnie bylas pipka:-D. To mialas przesrane,jakbys byla stanowcza,odwazna,pewna siebie dziewczyna to mialabys jak wiekszosc

Na dzieci jeszcze będę miała czas :P A imiona które bym rozważała to Anna, Magdalena, Katarzyna, Agnieszka, jak byłby chłopiec to Paweł, Krzysztof, Michał, Marcin, Jerzy... Takie imiona, żeby nikt nie parsknął jak się będzie przedstawiał/a ;)

Gość gość
pipka to sie nazywa twoj dzieciur co wylazl z twojej sledziowej psiochy

Gość gość
Nawet sobie nie wyobrażacie jakie ja miałam przeboje z teściowa. Telefony codziennie czy aby już wybrałam imię, przywoziła mi imienniki, nasylala rodzinę, wszystkim dookoła mówiła że wnusia będzie się Julka nazywac, za każdym razem mówiłam że będzie Ada i koniec to ona mi i tak mówiła że ona będzie i tak na małą mówią Julka no masakra. Od mojego porodu się nie odzywa no i dobrze.

Gość gość
magda to okropne imie i takie twarde

Gość gość
julka?? :D a jakby w pierwszej milosci maryska urodzila eugenie to tesciowa by chciala wnuczke gienke? w*****a mnie ta moda na serialowe imiona

Gość gość
ja znam typiare co nazwala core eulalia :D

Gość gość
Tyle że jak mąż poleciał z małą w odwiedzimy do teściów, ja nawet nie chciałam to moja teściowa dała małej album na zdjęcia taki z imieniem robiony na zamówienie z imieniem Julia. Więc wiecie ja po prostu myślałam że wyjdę z siebie jak go zobaczyłam.

Gość gość
tesciowa ma cos z deklem serio a od tych julek to rzygac sie chce

Gość nr1995
imię paweł jest p******e,od kiedy cwel o tym imieniu odbił mi dziewczynę,to rzygać mi się chce na widok tego imienia.

Gość gość
gość dziś pipka to sie nazywa twoj dzieciur co wylazl z twojej sledziowej psiochy Xxxx Jestem Nim a nie Nią to raz:-P A dwa to moj sie nie nazywa bo go nie mam :-P A po trzecie to Ty jestes Helenko bo sama stwierdzilas,ze mialas przesrane a kozaki nie mają :-D

To tym bardziej nazwałabym syna Paweł, żeby odbijał dziewczyny, a nie żeby mu odbijano :) I żeby nie był ciotą od której dziewczyny uciekają

Gość gość
No ma na pewno. Ja byłam wtedy jeszcze w pologu, trochę cierpiałam i taka awanturę jej zrobiłam że masakra jak wychodzikami od nich z domu tak trzasnelam drzwiami to słyszałam że coś spadło chyba ten krzyż co miała nad drzwiami taka wściekła byłam