Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mowia mi, ze jestem nienormalna bo nazwalam corke

Polecane posty

Gość gość
izolda fajne imię, też je rozważałam. w ogóle podobają mi się imiona związane z wartościową literaturą, chociaż tristan na przykład brzmi dla mnie zbyt podobnie do krystiana, który kojarzy się z takimi mamami z lat 90tych w blond czuprynach, złotych łańcuchach, dżinsowych kurtkach, ciagnące swoje chłopię za rączkę (obowiązkowo przydługie włoski, dresik adidasa i smutna minka chłopca). uff to popłynęłam. i izolda ma tę zaletę, że fajnie można zdrobnić na izę, bo np koleżanka nazwała syna kordian i niby piękne imię, ale koledzy mówią na niego kordek, i to jest trochę niewyraźne takie.

Gość nr1995
ciotą?Kobieto,ja mam prawie 2 m wzrostu,jestem dobrze zbudowany,a ta p***a jest 30 cm mniejsza i wychudzona do tego,rurkowiec,niech siedzi lepiej za tą zachodnią granicą,p***a i k***a z niego.

Gość gość
ja na swojego syna kordiana mowie kodi. to imie wymyslil slowacki a pawel to normalne imie

Gość gość
Pretensjonalne to jest Wasze podejście to tematu! Imię to imię! Donald to też tylko guma do żucia a prezydentem unii został! Jesteście głupie i tyle! Zawsze gardziłam trym działem kafeterii ze szczególną siłą:D

Gość gość
mój mąż ma na imie Tytus, kolega Cyprian, bratanica Liwia a sąsiadki córka Liliana i nie widzę problemu - imiona charaktreystyczne są bardzo dobre zapadają w pamięć to raz, a dwa jak ktoś krzyknie Tytus na ulicy to tylko mąż się odwraca a nie 1 Kubusiów/Bartusiów/ Michasiów.

Gość gość
panienko rozo wez wyjdz bo tylko smiejesz sie z innych pewnie sama masz glupie imie

Gość nr1995
Panienka róża to wredny i podły troll :).Ja swojego dziecka nigdy nie nazwę paweł.

Gość nr1995
paweł to nie imię,to podły s******l,wychudzony kurd**el,rurkowiec i podła fałszywa menda.

Gość gość
gosc 15: 02 zgadzam sie z toba ale liliana teraz tez juz robi sie oklepane

Gość gość
Panienka Róża to jakaś idiotka czy co? x Jakieś dziwne imiona typu Alan, czy jakieś anglojęzyczne (a jeszcze najlepiej spolszczone... Sama widziałam STIWENA) są po prostu wieśniackie i świadczą o pretensjonalności rodziców, którzy koniecznie chcą by ich dziecko było inne, lepsze od pozostałych. A najsmutniejsze jest to, że potem same, niewinne niczemu, dzieci na tym cierpią x Chyba jesteś jakaś ograniczona. Poszukaj w literaturze, na pewno nie znajdziesz tam imienia typu Alan ale Izoldę jak najbardziej. To stare polskie imię, takie samo jak Anna czy Magdalena

Dobrze zbudowany? :D Że twoje ciało jest blisko ideału, czyli koła? :D I wcale nie jestem trollem :( :( :( PS. A jeżeli naprawdę jest tak jak mówisz, to powinieneś być zadowolony, że cię rzuciła, bo niezła k***wka to najwidoczniej i lepiej, że to zrobiła wcześniej niż później ;)

Gość gość
Izolda? Mmmm..brzydkie imię. Kojarzy mi się z takim babskiem okrutnym.nie juz Liliana lepiej.

Gość gość
izolda :) calkiem przyjemne imie ... chyba dam je swojemu dziecku jest sliczne

Gość nr1995
bliższe koła?Ćwiczę na siłowni,może nie jestem koksem,ale zdecydowanie lepiej zbudowanym człowiekiem od większości moich rówieśników ,jeśli to interesuje tak bardzo,przy swoim wzroście ważę 99 kg,brzuch mam niewielki,nie jestem ani grubasem,ani wyszuszoną pizdą :).

Pièkne imiè. Stare, z arystokratycznym zacièciem. A gimbaza niech siè wezmie za lekcje, zamiast siè podniecac pochwami.

Gość gość
dasz imię rzadkie - krytyka bo dziwne, dasz stare - krytyka bo babcino-dziadkowe, dasz na czasie - krytyka bo oklepane. Jakiekolwiek dasz imię zawsze jedna wielka krytyka plus oczywiście krzywda dziecku:D:D wciąż to czytam:o

Gość gość
izolda super imie