Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminokwas__

dobry fryzjer w Krakowie! POMOCY!

Polecane posty

Gość aminokwas__

Witam, czy jest tutaj ktoś kto może mi polecić jakiegoś dobrego fryzjera w Krakowie, który podetnie mi RZECZYWIŚCIE tyle włosów, ile naprawdę chcę i DELIKATNIE je wycieniuje, a nie zostawi zaledwie kilka włosów na głowie? :) Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek informacje :)

Gość itex
Jasne, długo szukałam odpowiedniego salonu fryzjerskiego, aż w końcu trafiłam na www.vicihair.pl i tak się składa, że pracująca tam pani Martyna jest najlepsza.

Gość Angellaa
Poszukaj sobie fryzjera wśród opinii na www.wyglad.pl

Gość gość
Hehe też zawsze miałam ten problem, w szczególności jak podcinałam tylko końcówki ;) Ja się strzygłam jakiś czas temu w Pure Diamond i bardzo podobało mi się, że pani na bieżąco pytała się ile jeszcze włosów może ściąć. Zaufałam jej w 100% :)

Jeśli chodzi o farbowanie włosów to najlepsza według mnie jest Pani Ania z salonu Vici na św. Sebastiana! Flamboyage z jej rąk wyszedł dokładnie tak, jak sobie to wymarzyłam :) Piątka z plusem!

Gość gość
To fakt, w Pure Diamond panie rozumieją, że 2cm to 2cm a nie 10 ;) Możecie strzyc się tam bez obaw :)

Gość zuziolka40
Poszłam ostatnio do Pani Ani z salonu Vici bo naczytałam o niej sporo dobrych opinii. Obcięła mi dokładnie tyle centymetrów, ile chciałam, a włosy pofarbowała tak, jak chciałam. Polecam tą Panią.

Gość gość
Też mogę polecić salon Pure Diamond. Ja akurat miałam ochotę na radykalne cięcie i pani zrobiła mi super boba na podstawie zdjęcia, które przyniosłam

Gość gość
Ja moje włosy bez obaw oddaję w ręce fryzjerki z ML Salonu ;) Nigdy mnie nie zawiodła, więc mogę śmiało polecić. www.mlsalon.pl :)

Gość gość
Ja też zawsze podcinam końcówki w Pure Diamond i gdy mówię, że chodzi mi o 2cm to dokładnie tyle zostaje obcięte :)

Gość Laura150
Ja farbowałam się i czesałam w tym salonie- http://diva-studio.pl. W zasadzie mogę polecić, nie było najgorzej.

Gość kristie
Osobiście chodzę do Pani Eweliny Szułakiewicz z Vici Clinic i jestem bardzo zadowolona z efektów jej pracy. Świetnie farbuje włosy, cięcie też zawsze wychodzi tak, jak sobie to zaplanowałam. Oprócz tego pani jest przesympatyczną osobą :)

Gość krystyyyyna
Mi włosy uratowała www.mobilnestudio16.pl Mogę uczciwie polecić

Gość gość
Również polecam salon Pure Diamond. Mega profesjonalne podejście i bardzo miła obsługa.

Gość gość
Ja w Pure Diamond poprosiłam o podcięcie 2 cm i dokładnie tyle Pani mi obcięła :P

Gość Angela

NIE POLECAM Fryzostrefy na Długiej  w Krk Agnieszka B. Wycięła mi ponad połowę włosów o dł 30 do 50 cm włosów na całej głowie, wymyśliła sobie przerzedzanie, którego ja nie chciałam, dlatego że mam, no miałam, gęste długie piękne włosy. Co najmniej 2 lata, zajmie zapuszczenie ich do stanu sprzed. Pozostałe, maskujące włosy, zostawiła krzywe, tak że i je musiałam ściąć żeby jakikolwiek normalny wygląd miały. Takiego świństwa nikt mi w życiu nie zrobił. W głowie się nie mieści jak coś takiego można zrobić drugiej osobie i to jeszcze kobieta kobiecie. Okropność i świństwo. Nawet nie wzięła pod uwagę jak się ja będę czuła po takim wykoszeniu takiej ilości  włosów. Piszę o tym ku przestrodze  dziewczyn z długimi, a także gęstymi i długimi włosami, bądźcie czujne, żebyście nie przeżywały tego co ja.