czekoladowa96 0 Napisano Wrzesień 23, 2014 Witam, od ok.2 miesięcy biore vibin mini ale dziś byłam wykupić kolejne opakowanie i na recepcie jest vibin zwykly,który jest mocniejszy. Aptekarka powiedziała że musi być błąd na recepcie i musze to zmienić. Jednak wydaje mi sie że to nie jest błąd. Co powinnam zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2014 powinnas przeczytać co jest na recepcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa96 0 Napisano Wrzesień 23, 2014 Na recepcie jest vibin, ale aptekarka powiedziała że jest mocniejszy od vibin mini i powinnam iść do ginekologa o zmiane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2014 no to o co ci chodzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czekoladowa96 0 Napisano Wrzesień 23, 2014 Bo troche sie z przyjęłam tym co powiedziała ta aptekarka, no i nie chciała mi sprzedać chociaż na recepcie był podany konkretny lek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach