Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odszedl do mlodszej

Polecane posty

Gość gość

Hej, Czy facet 28 lat i dziewczyna 21 lat moga miec udany zwiazek? w wakacje zostalam porzucona przez faceta dla takiej mlodziutkiej dziewczyny. on od roku nie pracuje,a ja mam bardzo dobra prace. w ogole czesto sie klocilismy.zarzucalam mu,ze jest marzycielem,piotrusiem panem,ze koledzy i imprezy na 1 miejscu. czy dlatego odszedl do mlodszej? ona studiuje,mieszka z rodzicami no i chyba nie wie jeszcze co to problemy doroslego zycia. z tego co widze na fb to bawia sie razem fantastycznie (pewnie za kase jego mamusi).czy dlatego mnie zostawil? zeby nikt mu nie marudzil. czy warto walczyc o takiego faceta? 3 lata zwiazku poszly sie...jestem w szoku bo zawsze malo elegancko wyrazal sie o mlodszych dziewczynach swoich kolegow.

Gość gość
wiekszosc facetow w tym wieku to jeszcze szczeniaki, widac nie dojrzal jeszcze wystarczajaco, jak zmadrzeje to będzie zalowal

Gość gość
Faceci to hipokryci, zawsze polecą na młodszą, ładniejszą. Zapomnij o nim i szukaj dojrzałego, on do ciebie nie wróci, bo nie pasujecie do siebie. Nie wiem w ogóle dlaczego Ty się zastanawiasz nad walką jak przecież nie byłaś z nim do końca szczęśliwa skoro robiłaś mu awantury.

Gość gość
Twój poszedł do młodszej, a mój do starszej od niego o 12 lat. Co w takim przypadku?

Gość gość
facet wie co dla niego jest najlepsze i najzdrowsze !

Gość gość
w takim wieku juz poszukał młodszej przecież ty sama masz 21 lat jesteś młoda co za palant

Gość gość
poszedł do starszej bo pewnie na kase poleciał

Gość gość
a ty ile masz lat? On pewnie chce ru\chać a nie zakładać rodzinę, dlatego cię zostawił dla młodszej doopy, bo taka jeszcze nie chce się żenić, ma dopiero 21 lat. Piotruś pan, nie masz za kim płakać, koleś totalne zero, widać po jego dziecinnym zachowaniu. Facet z klasą by się nie chwalił doopą na fejsie, jakie to żałosne.

Gość To nie ja bylam Eva
a byl osmym cudem swiata? nie? to zyj i daj zyc innym

Gość gość
Nie wiem, kasy mu raczej nie brakowało, byliśmy już małżeństwem z dużym dorobkiem finansowym dwa razy w roku wczasy za granicą dom auta, na niczym nie musieliśmy oszczędzać. To raczej nie na kasę poleciał.

Gość gość
to pewnie taki fetysz że chciał zobaczyć jak to jest być ze starą baba, roz\kla\piochą, też tego nie rozumiem ale faceci są czasem dziwni

Gość gość
no to ja nie wiem co faceci widzą w starszych laskach ;io

Gość gość
ja mam 29 lat. awantury byly bo on ciagle klamal,ciagle na kacu. ma wielkie ambicje miec super prace ( on nie chce byc zwykly urzednikiem jak ja!)szkoda tylko,ze nic prawie nie robil zeby ta prace znalezc. ciagle mi mowil,ze ja to jestem taka,ze lubie ciepla posadke i boje sie wyzwan.ciekawe czy jego studentka jak zacznie dorsle zycie to nadal bedzie taka szalona :(. ja glupia ciagle mu podsylalam oferty pracy,ale to nie takie jak on chcial.to mu zasilek zalatwilam. wkurza mnie to,ze tylko lat z nim bylam,ze tyle serca w ten zwiazek wlozylam,a on mi fige z makiem pokazal i teraz wszystko dalej tej dziewczynie. ja wcale nie chcialam slubu ani dzieci,ale chcialam faceta odpowiedzialnego i angazujacego sie. czuje,ze zostalam wykorzystana do granic mozliwosci i wyrzucona na smietnik.

Gość gość
Co jeszcze jest dziwne ona jest tylko 6 lat młodsza od jego mamy. Bzyka się z babką prawie w wieku matki.

Gość gość
daj sobie spokój z dużym chłopcem, poszukaj kogoś "dorosłego"

Gość gość
no to masz nauczke na przyszlosc, nie poswiecaj sie nigdy dla zadnego faceta

Gość gość
niech sobie idzie.nie ma co zalowac.

Gość gość
moze nie byliscie sobie przeznaczeni