Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomboyy

wierzycie w illuminatów?

Polecane posty

Gość tomboyy

tzn wierzycie w to, że sławni, bogaci i piękni sprzedali duszę szatanowi i jemu służa, aby być tym kim są? W piosenkach często Ci njsławniejsi śpiewają o deszczu i o "rain manie". Postanowiłam poszukać info o panu rain man i okazało się, że jest to demon, który w zamian za duszę spełnia marzenia. Poza tym wiele gwaizd się nawróciło, i po tym albo zostali o coś oskarżeni, albo zamordowani i zawsze 25 dnia miesiąca.

Gość tomboyy
ja się nawet zastanawiam by nawiązać kontakt z diabłem , ktoś wie jak ? dzwonić ? zna numer? bo też pragnę być sławny i bogaty

Gość tomboyy
Trzeba zaiązac z nim cyrograf. Tzn piszesz na kartce papieru czego pragniesz i deklarujesz, że oddasz dusze za to + bedziesz czcił szatana, musisz podpisać to własną krwią. Ale trzeba uważać na to co sie robi, bo szatan to najwiekszy grzesznik, często kłamie :P

Gość gość
a kiedy mu te dusze dajesz ? zaraz czy później?

Gość gość
wierzymy + nie wierzymy w to co mówią w TV

Gość gość
Niby kto został zamordowany 25?

Gość tomboyy
Trzeba przystąpić do kościoła szatana. Ponoć tam bardzo wazna jest numerologia. Można dużo przeczytać w necie ale większej prawdy nie dowie się nikt. Ponoć wszystkie teledyski o tym, że ważne są uroda, kasa i seks to promowanie nowego świata, który szykuje dla nas sam diabeł posługując się sławnymi i bogatymi, których tak kochami i naśladujemy.

Gość gość
michael jackson, sky saxon i farrah fawcett zgineli tego samego dnia

Gość gość
każdy wie że media sterują naszymi umysłami i że do niczego dobrego to nie prowadzi. a pieniądz to jest szatan naszych czasów

Gość gość
iluminaci byli i są , ale głupków jest więcej, mają przewagę liczebną i wystarczy odwrócić role, żeby iluminaci zniknęli ;)

Gość gość
kennedy był przeciwko nim i skończył jak skończył.

Gość gość
oni przepowiadają w piosenkach nowy porządek świata, a ludzie do tego tańczą i śpiewają :D

Gość gość
Ja swój pakt podpisałam mając 20 lat. Wcześniej nic mi nie wychodziło, myślałam że jestem na dnie. Spisałam na kartce czego chcę od szatana (ponad przeciętne zdolności w pewnym zakresie)- i do czego się zobowiązuję (codziennie oddaję pokłon szatanowi sześć razy rano i wieczorem mówiąc "Szem ha-meforasz! Chwała Szatanowi!"). Zobowiązałam się do oddania swojej duszy szatanowi po śmierci, i nie przestępowania do żadnych sakramentów. Następnie żyletką rozcięłam sobie palec, i krwią napisałam na kartce swoje imię. Łaski o które prosiłam szatana dostałam, a ze zobowiązań się wywiązuję do dzisiaj. Jest mi z tym dobrze i wszystko jest w porządku od 10 lat.

Gość gość
co o tym mówi twój psychiatra ? :)

Gość gość
Wcale nie trzeba być wierzącym, by wiedzieć, że iluminaci istnieją. Są to ludzie ponadprzeciętnie inteligentni, o czym świadczy fakt, że udaje się im ukrywać to przed światem.