Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myślicie o ludziach, którzy piją czarną herbatę w

Polecane posty

Gość gość

białym kubku?

>>>co myślicie o ludziach, którzy piją czarną herbatę w białym kubku?<<< Że mają wszystko czarno na białym :D :D :D. x W białym piłem przedwczoraj. Mam skromną kolekcję (około setki) kubków w różnych kolorach (każdy inny :) ) i brudzę je przez cały tydzień, a w niedzielę robię generalne mycie garów :D :D :D.

Gość gość
trzymasz je wszystkie w kredensie?

>>>trzymasz je wszystkie w kredensie?<<< Zajmują górną połowę dużej szafki, robiącej za kredens. na każdej półce jest po 3 na głębokość i dwa na wysokość :D :D :D. Tak jest najwygodniej po nie sięgać :). Poniżej stoją puszki z herbatami :). Po remoncie kubki staną na specjalnych półkach pod wiszącymi szafkami :D :D :D.

Gość gośćula
wg standardów kafeteryjnych to ty misiu masz schizofrenie , przez wgląd na mnogość barw :D

Gość gość
misio pewno zieloną pijesz w czerwonym kubku z plastem cytryny ,co by było trójkolorowo :)

>>>wg standardów kafeteryjnych to ty misiu masz schizofrenie , przez wgląd na mnogość barw<<< Możesz się śmiać, ale spróbuj zebrać setkę ZWYKŁYCH, identycznych, najprostszych kubków, każdy w innym kolorze :D :D :D. To jest prawdziwe wyzwanie :). Takich "modelowanych" to mam tylko kilkanaście (dodatkowo :D ).

>>>misio napij się zielonej z mandarynką, jak normalnie nie lubię zielonej to ta jest pyszna<<< W lecie polecam Ci zieloną herbatę z cytryną z SAGI. Doskonale gasi pragnienie w każdej temperaturze :) . Jak jest chłodno, to wolę zwykłą czarną z dobrym miodem lub nalewka na miodzie :D. Ostatnio spróbowałem też TETLEY INTENSIVE EARL GREY & LEMON (nie mylić z TETLEY EARL GREY LEMON :D ). Też doskonale komponuje się z miodem :) :) :).