Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można karmić piersią ponad trzy lata i trwać przy kp do "samoodstawienia"

Polecane posty

Gość gość
Nie masz swoich problemów Autorko? Aż tak nudne jest Twoje życie?

Gość gość
"Sulimira dziś Można karmić piersią bo tak to natura wymyslila i tak zostały stworzone dzieci, to jest zwykla biologia ze dziecko 3 letnie i straszę potrzebuje ssać pierś matki i pic jej mleko." 3 letnie dziecko nie potrzebuje cycka tylko takie nawiedzone mamusie jak ty wmawiają sobie takie bzdury .

Gość gość
Ta której pediatra powiedział że wystarczy karmić do pół roku ma niedouczonego pediatrę, bo zalecenia są zupełnie inne. A z tym orgazmem to dobre, chyba nigdy nie karmiłyście piersią hahaha :)))))

Gość gość
Tak teraz patrze na swoją 3 letnia córkę która juz chodzi do przedszkola i naprawde nie wyobrażam sobie karmić jej piersia :( Dla mnie to jakies obleśne.

Gość gość
Karmcie se jak chcecie ale przesda to to jest. Rozumiem odciagac laktatorem i dawac przez butle do 2 lat ale pozniej po co dziecku to. Po 2 to nie kazdy moze kp i pojmijcie to

Bo myślicie ze cycki są do seksu. A one są do karmienia. Media wam mozgi spaczyły.

Gość gość
Sulimira do karmienia tez ale nie 3 letnich dzieci ..no chyba ze ktos mieszka w Afryce.

Gość gość
O matko orgazm przez cycki - to wy innego nie znacie kobiety karmiące butla napojem mlekopodobnym jakich wy macie mężów że was inaczej nie zaspokajają, ja tam wolę orgazm lechtaczkowy super, wy jesteście dopiero zboczone jak przez cycki macie orgazm - fuj, tak truc dzieci masakra - napój mlekopodobny lekarstwem ha ha ha

Gość gość
ale dziecku 3letniemu i starszemu mleko żadne do niczego potrzebne nie jest tym bardziej mm, bo takie dziecko może dostać kotleta, kanapkę, marchewkę, kapuśniak itd... po co mu mleko i to z cycka? tylko dla zabawy... niczym czekoladka i to nie bo czekolada przynajmniej dodaje energii a ta wydzielina zwana mlekiem to dla 3 latka nie ma nic, nie wierzę że 3 latek jest w stanie się najeść z cycka :D:D

a ja jestem dumna że karmiłam synka do "samoodstawienia" choć szczerze byłam zawiedziona bo chciałam karmić do 3 lat. za to córeczka ssała tylko 3 miesiące (poszłam na operację poza tym jeszcze się uczyłam) nigdy sb tego nie wybaczę mm w żadnym stopniu nie zastąpi kp i to tyle.