Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z moja 3 letnia suczka. Juz mam po mału ja dosc. Ona nie dosc ze zalatwia sie w domu jak na złosc to jeszcze je chusteczki i wszystko czego nie wolno. Poswiecamy jej duzo czasu. Dostaje zabawki dla psow itp. A nadal to samo robi. Wychodzi na dwor 3-4 razy dziennie ma duzo ruchu ostatni spacer ma o 21 a nadal sika w domu. Boje sie ze wkoncu jej zrobie krzywde albo ja oddam. Bo ja nie daje rady. Uczona była od małego. Jest strasznie przez mojego meza rozpieszczana bardziej niz ja. On nawet z nia spi. A jak sie do niego zblize to na mníe szczeka warczy i gryzie. Ja mam dosc.

Gość gość
Masz w domu konkurencję a ta franca zaznacza swój teren ...

Gość gość
Może użyj gazet żeby w domu na nie robiła a potem gazety przy drzwiach połóż. Jak na Ciebie warczy to uznaje Cię za niższą od siebie w stadzie. Pewnie wg. jej hierarchii jest Twój mąż, ona a potem Ty :)

Gość gość
albo ja nauczy cie odpowiedniej hierarchii albo ktoregos dnia ci lape odgryzie :classic_cool:

Gość gość
Pies na Ciebie warczy bosię go boisz i ona to wyczuwa. Musisz być stanowcza i jak powyżej napisali Ci mądrze, jesteś na trzecim miejscu w stadzie domowym. Poczytaj na ten temat w necie. Wiedza to połowa drogi do sukcesu. Wprowadzenie tej wiedzy w życie zależy od Ciebie.