Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak odzyskac kase?

Polecane posty

Gość gość

Na poczatku tego roku bylam na urodzinach. Napisal do mnie kolega, czy moglby sie zlozyc ze mna na prezent - zgodzilam sie. Napisalam, ze szukalam tej konkretnej rzeczy i byla lepszej jakosci w cenie 70 zl (i tutaj zapytalam czy pasuje cena dzielona na pol, na co nie otrzymalam konkretnej odpowiedzi, tylko dalej byla mowa ze sie skladamy), ale moze uda sie znalezc cos za 50 zl. W koncu wyszlo 80 zl, bo osobiscie nie moglam udac sie po prezent. Od tej pory nie uslyszalam ani jednego slowa o zwrocie pieniazkow od tego kolegi. Niedlugo minie 10 miesiecy i cisza. A ja nie umiem dopominac sie o swoje, a mama ciagle dopytuje czy kolega juz oddal te pieniazki. Przeciez gdyby zapytal ile ma mi oddac (chociaz mysle ze dobrze wie) to nawet bym sie zgodzila zeby oddal jeszcze pozniej jak teraz nie ma, albo zamiast 40 to 30… Nie wiem czy jest sens wgl teraz pisac na ten temat z nim i nie wiem w jaki sposob, zeby nie wyszlo niezrecznie :/

Gość gość
musisz walczyc o swoje, jesli wiesz gdzie mieszka ta osoba to po prostu podjedz tam, watpie zeby ci ta osoba odbierala tel badz odpisala na smsa..

Gość gość
ile masz latek, dziecinko ?

Gość ALDSaa
powiem Ci, ze gość nie ma honoru totalnie i nie odda Ci tej kasy na pewno Ale możesz mu codziennie pisać SMS "Kiedy oddasz mi pieniądze , które miałeś zwrócić 10 miesięcy temu? Rodzice się niecierpliwią, bo to ich kasa była" (niech wie, że inni też wiedzą, że totalnie klasy i honoru nie ma, chocia takiego dziada pewnie to nie ruszy, ale niech wie)

Gość ALDSaa
Albo "Rodzice / chłopak pytają kiedy zrwrócisz ich pieniądze, które miałeś oddać 10 mc temu"

Gość gość
Raczej juz ci nie odda tych pieniedzy ,za duzo czasu minelo

Gość gość
Zadalam konkretnie pytanie, co za roznica ile mam lat… Kurcze, zawsze mialam problem zeby upominac sie o swoje. Ale fakt faktem, to mu powinno byc glupio, nie mi. No tak, to nie byla moja kasa, tylko mojej mamy :/