Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość28z

Młodszy starszej...

Polecane posty

Gość gość28z

Witam Cię drogi internetowy czytelniku. Forum dla kobiet - wiem - lecz jestem mężczyzną... w obowiązku się czuję poinformować od razu. Ale nie jedynym odważnym w jaskini lwic! Więc wstyd chyba żaden... Do rzeczy.. Temat codzienny, choć zjawisko nie do końca codzienne, choć przecież tyle słyszy się, i przeczytać nawet tu można o podobnych. Nie jest to portal ogłoszeniowy, ale spróbuję z uwagi na - chyba - odpowiednią grupę docelową tej strony. Szukam kobiety. Do korespondencji. Starszej, eleganckiej, pięknej kobiety. Umysłowo seksownej. Nie mniej ciałem. Do korespondencji. Dziwne prawda? Być może jednak znajdzie się tu takowa, a ja nie będę się już dłużej zaśmiecał Wam tutaj. Przepraszam i pozdrawiam. Dziękuję i zapraszam do zaskoczenia. F

Gość gość
Co w tym dziwnego? tygodniowo pojawia się tu do trzydziestu identycznych ogłoszeń jak twoje :D

Gość gość
Poza tym, to jest forum dla kobiet, ale siedzi na nim znacznie więcej facetów niż kobiet ;) Jeśli myślałeś że zrobisz tu wrażenie, to bardzo kiepsko trafiłeś :D

A jednak jest to nieszablonowe ogłoszenie a to z tej racji, iż dotyczy samej korespondencji a nie możliwości lub chęci spotkania. Chyba, że to tylko taki wstęp a rozwinięcie akcji nastąpi w miarę rozwoju:)

Gość gość28z
Raczej nie nastąpi. Nie taki mój cel, choć never say never. Dlatego tez ogólnopolskie ;)