Gość Tekla_M Napisano Wrzesień 24, 2014 Szanowni Internauci! Od kilku miesięcy zbieram materiały do książki dotyczącej szczepień przeciwko grypie w Polsce, zarówno ich historii jak i współczesnych zagadnień. Przejrzałam już wiele różnorodnego materiału, jednakże zdałam sobie sprawę, że ciężko mi będzie samej dotrzeć do wielu interesujących rzeczy – stron internetowych, dokumentów, źródeł archiwalnych, opinii, materiałów ikonograficznych, prac naukowych, popularno-naukowych i publicystycznych, prac historycznych jak i współczesnych. W związku z tym postanowiłam zwrócić się z prośbą do Was o pomoc w tej sprawie - jeśli dysponujecie jakimiś materiałami dotyczącymi tego zagadnienia i zechcielibyście podzielić się ze mną wiedzą na ten temat, byłabym bardzo wdzięczna. Chętnie nawiążę kontakt mailowy także z osobami, które miały własne doświadczenia ze szczepionkami przeciwko grypie – czy to pozytywne, czy negatywne lub mają na ten temat własne spostrzeżenia i przemyślenia. Mail do mnie: influenza707@gmail.com. Z pozdrowieniami – Tekla M. Opiszę na każdego maila. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach