Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heba2772

Zero pracy , zero nadziei

Polecane posty

Gość heba2772

Hej... Ja miałam pracę w biurze, zostawiono mnie po stażu, jednak ją straciłam niestety /niby redukcja etatów.../ i jestem póki co na zasiłku dla bezrobotnych. Mam 27lat i mieszkam w małym mieście. Nowej pracy szukam już od wielu miesięcy i nic! Nie mam już sił, czasem już płaczę z bezradności... wysyłam ciągle cv, byłam na 10 rozmowach, ale żadna nie zakończona pozytywnie. Powiedzcie mi jak zdobyliście swoją pracę?? Jak Wam się to udało?? Ja odpowiadam na oferty pracy, roznoszę osobiście Cv, wysyłam mailowo nawet jak nie prowadzą rekrutacji. Co jeszcze? Tracę już nadzieję..Czuję się gorsza, niewiele warta. Dodam, że nie mam żadnych znajomości w dużych firmach. I wykształcenie mgr humanistyczne (wiem, wiem do d**y). Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami i dajcie iskierkę nadziei. Z góry dzięki za wyczytanie mnie do końca.

Gość heba2772
Dodam, że b. lubiłam poprzednią pracę i dobrze się dogadywałam ze współpracownikami ( w przeciwieństwie do mojej pierwszej pracy w życiu jaką miałam-trauma) i bardzo to doceniałam... Tym bardziej że nie jestem jakaś przebojowa, jestem raczej introwertyczką:( Coraz bardziej staję się zamknięta w sobie, nie wychodzę do ludzi(prócz najbliższych) bo wstydzę się że nie mam pracy.

Gość gość
nie ma pracy biurowej to proszę iść do pracy fizycznej! a tak na marginesie - umiesz coś poza obsługą komputera na poziomie szkoły podstawowej?

Gość konus28
kamerki pogmerasz po bobrze i wpadają żetony

Gość myszko_Ty_moja
czy pytałaś w IPN ?

Gość gość
Wyjedz za granice

Gość heba2772
Według mnie do każdej pracy trzeba się i tak na nowo wdrożyć, nauczyć.