Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOchałam się z facetem którego konkubina jest w 8 miesiącu ciąży

Polecane posty

Gość gość

Mam teraz wyrzuty sumienia. BYło trochę alkoholu i tak wyszło. A że on ma konkubinę w ciązy to powiedział mi dopiero w domu. Na dodatek nie dostałam jeszcze okresu. Jestem strasznie zestresowana, siedzę i normalnie płaczę jak mogłam być tak naiwna.

Gość gość
Sprostuj jeśli się mylę. Dałaś obcemu facetowi po pijaku. Dowiedziałaś się po fakcie że ma kobiete w ciąży. Płaczesz bo też możesz być z nim w ciąży, tzn nie zabezpieczyłaś się. Ty płaczesz, ona pewnie też teraz płacze przez niego i Ciebie. Kogo żałować? Chyba tylko jej.

Gość gość
To niezupełnie był obcy facet. Spotkałam dawnego kolegę ze studiów i wymieniliśmy nr telefonów. Dzwoniliśmy do siebie, aż w końcu on zaprosił na drinka. Zgodziłam się i wylądowaliśmy w łóżku. Dowiedziałam się w trakcie, że ma konkubinę w ciąży. A teraz jeszcze ja mogę być w ciąży...

Gość gość
Aha, znajomy. To ładnie Cię załatwił. Nie chcę być złośliwy, bo nie zrobiłaś nic złego. W końcu nie wiedziałaś że ma kogoś. Ale dlaczego się nie zabezpieczyłaś dziewczyno?

Gość gość
BTW ta konkubina nic nie wie, bo na pewno jej nie pwoiedzial. Za to do mnie dzwonil...

Gość gość
Nie zabezpieczyłam się z własnej głupoty. Poza tym to działo się zbyt szybko...

Gość gość
Jesteście wszyscy siebie warci.. Ta głupia konkubina, która dała sobie zrobic dzieciora bez ślubu; Ten ru/chacz który dmucha wszystko co ma dziurę i na drzewo nie ucieka; No i ty autorka łatwa koo/rvo, ktora rozkłada nogi na pierwszym spotkaniu, alkohol cie doopodajo nie tłumaczy bo np ja setki razy byłam pijana a nie zgodzilam sie na sex z obcym facetem. I jeszcze się ladacznico nawet nie zabezpieczalas, nie kazalas mu nawet gumki założyć. Ty jesteś takim worem na spe/rme, mam nadzieję że też jesteś w ciąży, ale byłby cyrk haha

Gość gość
Heh dziffke tak pi/z/da swedziala że rozlozyla nogi bez dwoch zdań, mając w doopie nie tylko ewentualną ciążę ale i choroby weneryczne.... ja swojego faceta do łóżka bez gumki nie wpuszczam, nawet jak jej nie ma to w środku nocy idzie do sklepu. A ty taka typowa doopodaja, ci//pa ją swedzi to nogi rozkłada, co tam ciąża, co tam hiv albo hpv, to bedzie później a teraz trzeba się pieprzyc. Jesteś żałosna, w ogóle ciebie nie szkoda zbiorniku na spe/rme

Gość gość
baby są głupie .dają sobie dziecko bez ślubu robić i zostają samotnymi matkami

Gość gość
Co sobie poużywałaś to twoje

Gość gość
Nie kochalas sie, tylko uprawialas seks i w dodatku bez zabezpieczenia-stara a głupia

Gość gość
To wy jesteście glupie. no i co że ma dziecko bez ślubu? myślicie że jakby wziął ślub to by nie ****ał innych? no jasne... a kobieta by musiała się w ciąży użerać z sądami żeby teraz rozwód brać... A tak, pakujemy walizeczki i do widzenia. Ale nie według was lepiej mieć męża który zdradza niż nie mieć wcale... super. starodawne poglądy. A wy się nie kochacie ze swoimi partnerami przed ślubem? a co, jak się okaże że was nie zadowala? no nieważne... przecież po ślubie NA PEWNO wszystko się zmieni i mu urośnie. He he.

Gość gość
No coz.... Wredna jestes