Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki język warto się uczyć jak się poznało angielski już dobrze

Polecane posty

Gość gość

znam już angielski że spokojnie się dogadam i obejrzę film, pracowałam w anglii kilka miesięcy, teraz mam ambicje uczyć kolejnego języka, uwielbiam podróżować itp, mój tata umie wzorowo francuski, ale wymowa jest dla mnie strasznie trudna. dodatkowo mam siostre we francji, mam tez kuzynke w danii. takze myslalalam o tych jezykach. ale wazne tez jest co by mi sie opalaciło uczyć w przyszłości moze pracować w tym kraju i żeby jezyk nie był za trudny. myślałam o szwedzkim

Gość gość
w moim regionie teraz oplaca sie znac niestety, niemiecki. Duzo firm wspolpracuje z naszymi przez to jest potrzebna jego znajomosc

Gość gość
Dokladnie! Niemiecki robi sie coraz bardziej popularny ostatnimi czasy... ja zaczelam teraz od pazdziernika kurs niemieckiego w http://www.warszawa.oei.org.pl bo wlasnie zauwazlyłam,że znając ten jezyk łatwiej o pracę.

Gość gość
niemiecki jest obrzydliwy , wystarczy posłuchac przemówiec hitlera na youtube i bierze na wymioty .

Gość gość
jesli opanowalas angielski w takim stopni jak polski to :O radzilabym wrocic do elementarza.

Gość gość
Może nie wyrazila się zbyt elokwentnie, ale nie widzę byków, to jest kafe, a nie referat pretensjonalne panienki :D Zlosliwe, wredny baby nawet znajomości języka zazdroszczą.

Gość gość
'jakiego jezyka' zamiast 'jaki jezyk' * uczyc sie kolejnego jezyka 'moj tata zna' zamiast 'moj tata umie' 'czego by mi sie oplacilo uczyc' zamiast 'co by mi sie oplacilo uczyc' sporo bledow jak na tak krotka wypowiedz, ale to standard na kafe i w PL - same niedouczone tlumoki wychowane na fejsie i pudelku i zart roku - zeby jezyk nie byl za trudny, myslalam o szwedzkim :D :D 🖐️ powodzenia, szwedzki jest mniej wiecej tak prosty jak niderlandzki, spokojnie dasz rade korespondencyjnie ;)

Gość gość
francuski. dziewczyny się na początku brzydzicie ale szybko się przyzwyczaicie

Gość gość
jakiego jezyka' zamiast 'jaki jezyk' * uczyc sie kolejnego jezyka 'moj tata zna' zamiast 'moj tata umie' 'czego by mi sie oplacilo uczyc' zamiast 'co by mi sie oplacilo uczyc' sporo bledow jak na tak krotka wypowiedz, ale to standard na kafe i w PL - same niedouczone tlumoki wychowane na fejsie i pudelku i zart roku - zeby jezyk nie byl za trudny, myslalam o szwedzkim smiech.gifsmiech.giflapka.gif powodzenia, szwedzki jest mniej wiecej tak prosty jak niderlandzki, spokojnie dasz rade korespondencyjnie x Teraz to norma. Chwali się taka panienka, że ona zna 5 języków obcych, a jak się wczytasz w posty to byk na byku. Mnie najbardziej rozbroiło jak kiedyś jakaś dziewczyna na blogu pisała, że ona "biegle zna języki obce, jest wykształcona, inteligentna", a na blogu co chwila: "na prawdę", "poprostu", "mimo, że", "chyba,że", itd kwiatki.