Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Leilaleila

Ojciec mojego syna psuje moje szczęście u boku nowego partnera

Polecane posty

Gość szczera az do bolu
BRAWO ! trafilas w sedno :) jestem dzida ktora kradnie cudzych mezow :):) hahahaha no jasnowidzem to Ty nie bedziesz. Nie mowie,ze kazda na forum to przucona ale te co jadem rzucaja napewno maja cos za uszami, wypowiadaja sie z takim dowiadczeniem zyciowym :):) Ja autorce zycze jak najlepiej ale uwazam,ze szczera rozmowa z bylym ( bo z tego co wyczytalam to ma z nim kontakt ) rozwiazalaby jej problem i mogla by dbac o swoj nowy zwiazek aby sie nie rozpad, bo z tego co pisze to jej nowy partner to odpowiedzialny i dobry czlowiek.

Gość szczera az do bolu
Masz racje wtedy jak ja zostawil to wziela zycie w swoje rece i chwala jej za to,ze jest tak silna kobieta, ale my mowimy czego nie robi teraz. Teraz nie potrafi od siebie odtracic pasozyta, ktory psuje jej nerwy i zwiazek.

Gość gość
a autorko jak jeszcze tu zajrzy niech nam wiecej napisze o tatusiach bekarta i cos mi sie wydaje ze ten przyszywany tatus musi miec kasę ze tak szybko planuje z nim slub :D ach te baby

Gość gość
a ile ma lat pozal sie boze biologiczny tatus?

Gość gość
a gowno ci do tego 15.02 co planuje i z kim autorka. zazdrościsz jej tej kasy nędzaro z fajansu?

Gość gość
Autorko, powiedz temu swojemu byłemu tylko jedno słowo - s/p/i/e/r/d/a/l/a/j tylko głośno i wyraźnie tak żeby dookoła wszyscy słyszeli

Gość gość
a co na to wszystko Twój obecny partner?Musi mu być cholernie trudno w tej sytuacji i wszyscy tutaj zapominają o jego uczuciach bo liczy się tylko biologiczny tatuś który okazał się idiotą? W takich przypadkach te jego przekazane geny nie powinny być brane w ogóle pod uwagę! To nowy partner autorki wychował dzieciaka jak wlasne dziecko i to się liczy! Żal mi go bo facet stworzył pełny dom dla malca a wzamian co może otrzymać? Kopa w doopę ...

Gość gość
Jeżeli biologiczny ojciec dziecka nie uznał go przed USC to w chwili obecnej nie ma żadnych praw i nie jest jego ojcem tak długo jak nie wystąpi do sądu o ustalenie ojcostwa..

Gość gość
I niestety jeżeli teraz do sądu wystąpi to ma bardzo duże szanse na wygranie sprawy i uregulowanie kontaktów z dzieckiem, takie durne prawo :/

Gość gość
autorko bierzcie ślub a matki plotkary nawet nie zapraszajcie, bo wypaple wszystko debilowi a ten przylezie na wasz ślub i sceny bedzie robił

Gość gość
sam ślub niczego nie załatwi, musieliby szybko składać wniosek o adopcję, zanim wniosek o ustalenie ojcostwa złoży biologiczny ojciec.

Gość gość
Powiedz biologicznemu kretynowi, że zobaczy dziecko jak zwróci ci zaległe alimenty. Policz sobie po 1000 zł za miesiąc. Dziecko ma 2 lata czyli 24 miesiące. 1000 zł zapłacił gdy się dziecko urodziło, to zostało mu jeszcze 23 tysiące do zapłaty. :D

Gość gość
Jak da kase to może spotkać się z dzieckiem ale w twojej obecności i najlepiej w twoim mieszkaniu. Niech przyjdzie zobaczy i posłucha jak jego syn mówi tato do innego faceta :D

Gość gość
gość dziś i w tym temacie mamy dokladny przyklad polek dno, mul, wodorosty chamstwo, bluznierstwo, brak kultury, tepota itp. itd. x x x Dokladnie........poziom szamba. Wcale sie nie dziwie, ze ich partnerzy odchodza, bo z takimi furiatkami ziejacymi nienawiscia to nawet swiety by nie wytrzymal. Dno:O

Gość Leilaleila
typowa d***** poleciala na kase i wielka milosc pechowiec.gif pewnie tatus jej bekarta jest goly i wesoly usmiech.gif a narzeczony z bozej laski pewnie jest 15 lat starszy i bezplodny na dodatek hahaha naiwna dobrze ci tak trzeba bylo sie zabezpieczac odp. Dlaczego jesteś taki złośliwy? Mój narzeczony jest starszy o 7 lat i nic mi nie wiadomo o bezpłodności.A wręcz planuje ze mną dziecko po ślubie więc zle wywróżyłaś dziękuję tym którzy mnie wspierają ale przykro mi, że z całej tej trudnej sytuacji w jakiej się znalazłam wraz z synkiem i ukochanym wieszacie na nas psy .To przykre...

Gość vwvwvwvwvwvwvwnicosc
a kiedy ślub planujecie

Gość gość
To qrwy wieszają psy na tobie autorko, bo ci zazdroszczą szczęścia. Nie przejmuj sie nimi. To dno i 2 metry mułu i nikt ich nie chce. Jak wyjdziesz za maz to ci będą wmawiały, ze mąz cię zdradza w momencie, gdy bedzie siedział przy tobie. Jesteś młoda, niedoświadczona i musisz się trochę wyrobić, bo jak nie to qrwy wejdą ci na głowę, nasrają i kankana zatańczą.

Gość gość
taki ojciec co porzuca dziecko niczym sie nie różni od matki, która wywala noworodka na śmietnik albo morduje

Gość gość
Nie chce bronic facetow, ktorzy porzucaja swoje dzieci, bo to totalna nieodpowiedzialnosc. Ale prawde mowiac nie dziwie sie ich wscieklosci, kiedy dowiaduja sie o nieplanowanej ciazy z dziewczyna, z ktora sie tylko bzykali i nie mieli zamaru planowac wspolnej przyszlosci. Ja tez bym sie wskiekla, gdyby nagle ktos zrzucil mi dzieciaka na glowe:O

Gość gość
no pewnie najprosciej uciec od niechcianego dziecka :-O Tylko, że dziewczyna nieplanowala równiez ciązy i 9 mcy nosila by potem urodzic i wychować.Co miała wyrzucic na smietnik? A pajac nie wiedział skąd się dzieci biorą nie mógł gumki załozyć? Autorkoa ile lat ma Twój były?

Gość Leilaleila
gość dziś to że nie wierzysz w przeminae byłego to nawet mogę zrozumieć ale nie masz prawa decydować za dziecko czy będą kontakty czy ich nie będzie, jak podrośnie to samo zdecyduje; natomiast to, że po roku spotykania sie z facetem Twoje dziecko mówi do niego tato świadczy o tym, że jesteś zdrowo walnięta x x walnięta to jesteś ty skoro uważasz, że autorka bedzie płaszczyć się przed jakimś frajerem co nie chciał własnego dziecka i jeszcze nakaże synowi mówić tata do debila za którego w przyszłości bedzie mógł sie tylko wstydzić. Odp. Żartujesz? Jak to sobie wyobrażasz ? Mam czekać aż syn podrośnie i sam mi powie kogo chce za tatę, tak?bo nie bardzo rozumie .Dziecko potrzebuje ojca od dnia narodzin i mój syn ma tatę ! A biologiczny ojciec go porzucił i ja nie będę patrzyła jak rani go ponownie a nawet jak się zmienił i zrozumiał swój bląd to przykro mi bardzo ale już za pózno.Ktoś się pytał czy jakbym była wolna to czy bym wróciła do byłego-NIGDY!!!!

Gość Leilaleila
twoj narzeczony za bardzo chyba sie rzadzi i wtraca w nie swoje sprawy.to ty powinnas ze swoim eks porozmawiac na spokojnie i zobaczyc czy jest szczery czy nie .zapytaj sie go co jest powodem tak naglej zmiany i dlaczego nagle zachcial poznac swoje dziecko? swoja droga czy gdybys nie byla w zwiazku to nie dalabys mu szansy? ODP. Za bardzo się wtrąca? Jak myslisz on się czuję slysząc jak ex stara sie rozbić mu rodzinę?Jesteśmy razem w poważnym związku i tworzymy rodzinę jeszcze nieformalnie ale w czerwcu 2015 roku mamy ustaloną datę ślubu.Dzisiaj mi powiedział gdy wrócił z pracy, że gdyby wiedzial że ex zacznie szukać kontaktu z małym to by nie czekal tyle ze ślubem a zaraz po zaręczynach czyli w czerwcu wzielibyśmy ślub i maly byłby już jego prawowitym synkiem. 19:43 mój były ma 25 lat

Gość gość
alez autorko możesz sie tu rzucać ile chcesz ale fakty są takie, że Twoje dziecko ma ojca i nie jest nim Twój obecny facet, możesz się rzucać i do eksa i postawić sprawę na ostrzu noża ale licz się z tym, że były odda i zacznie się sądowa batalia, chcesz się szarpać to się szarp, i tak w ogóle chyba nie macie ze swoim facetem 10 lat i należało się liczyć, że tatuś sobie o dziecku przypomni, największą głupotą popisałaś się Ty, ślubu nawet z facetem nie masz a mieszasz dziecku w głowie i do obcego pozwalasz mu mówić "tato"...

Gość gość
a wy w ogóle macie dzieci bo zaczynam sie zastanawiać... Synek autorki ma dwa lata, odkąd pamięta w jego zyciu jest partner autorki, którego nazywa tata- przeciez to dziecko tylko takiego ojca zna, dla niego to nie jest obca osoba, to jego tata!! Jego biologiczny ojciec poznał go jak mały miał dwa lata i autorka powinna mieć wobec niego jakies skrupuły?? No chyba Was pogieło! Autorko, powinnaś porozmawiać z tamtym pajacem i powiedzieć, ze sobie nie życzysz, bo ten okres życia już zamknęłaś! Wątpię czy pojdzie do sądu, naprawdę! Zyj swoim życiem a od tamtego gnojka, po rozmowie, nawet telefonów nie odbieraj.

Gość gość
Były tylko i wyłącznie przez sąd może coś zdziałać, więc lepiej, żeby do tego sądu nie poszedł!!

Gość gość
juz widze, jak będzie mu sie chciało isć do sądu.... mój ex tez mnie tak nachodził!! Przypomniał sobie o córce jak mała miała ..3lata!!! Tylko dlatego, że śmiałam sie z kimś związać! Olej go autorko, pewnie niedługo wroci za granice a teraz tylko szczeka :) Mój ex został nastraszony przez mojego męża, a raczej jego kumpli spod ciemnej gwiazdy:) Dzisiaj córa ma 10lat, poznała swojego ojca ale dla niej to obcy facet. I bardzo dobrze1

Gość gość
tak juz pobiegnie ten głupek do sądu i będzie walczył o to żeby płacić co miesiac alimenty na dziecko :D już to widzę jak pedzi do sądu. :D takie hieny tylko duo jazgoczą a jak usłyszą słowo sąd to spierniczają aż sie kurzy za nimi :D

Gość gość
Leila Dla własnego dobra pozbaw go sadownie praw do dziecka Jeśli naprawdę chcesz zyc bez niego między Wami musisz to zrobić Facet nie zasłużył na wkraczanie w Wasze życie a tylko prawnie trzeba rozwiązac sprawę

Gość gość
A nawet ja pójdzie do tego sądu to co? Przecież autorce dziecka nie zabierze. Wywali jedynie kupe kasy i dodatkowo będzie musiał regularnie płacić alimenty, bo jak nie to zostanie pozbawiony praw rodzicielskich. A dziecko i tak będzie widział gora 2 razy w miesiącu i to w obecności matki, bo malec nie zna ojca biologicznego i pewnie się go boi. Poza tym z tak nieodpowiedzialnym człowiekiem, co latami olewa własne dziecko strach pozostawić 2 latka nawet na sekundę.

Gość gość
Leila Dla własnego dobra pozbaw go sadownie praw do dziecka Jeśli naprawdę chcesz zyc bez niego między Wami musisz to zrobić Facet nie zasłużył na wkraczanie w Wasze życie a tylko prawnie trzeba rozwiązac sprawę xxx Ale ona nie może pozbawić praw rodzicielskich człowieka, ktory prawnie nie jest ojcem jej dziecka. Ten tłumok nie ma żadnych praw do syna autorki