Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobają mi sie cycki przyjaciółki mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. nie widzialem świata poza moją panną ale czar prysł. często mnie wkurza i sie zwyczajnie odkochałem. wczoraj zwróciłem uwagę na jej bliską przyjaciółkę, milion razy ją widzialem i jeszcze nie patrzyłem na nią w ten sposób. chyba poczułem do niej miętę. świetne ciało, z******ty tyłek, no ale cycki the best. jak mogłem tyle czasu ich nie zauważyć? laska jest sama, zgnoicie mnie i oczernicie wszyscy ale zaciągnę ją do łóżka. tylko pytanie czy zrobic to w tajemnicy po rozstaniu z obecną, jawnie po rozstaniu z obecną, czy najbardziej drastycznie- jechac na dwa fronty wdając sie w romans? skąd moja pewność ze sie uda? laska ma do mnie słabość, wydawało mi sie ze to przyjaźń skoro jestem z jej przyjaciółką, ale teraz wiem ze leci na mnie bo przypomniałem sobie kilka sytuacji i bylem ślepy na to ze flirtujemy , lubi mój dotyk i przytula sie tylko do mnie spośród wszystkich chlopakow swoich przyjaciółek a mnie zna najkrócej. a po pijaku powiedziala ze zazdrości mojej dziewczynie tego ze ona ze mną sypia (wtedy zrozumialem to ogolnie ze brak jej seksu i bliskości bo jest sama). nie moge sobie wybić jej z glowy, jest z******ta, te cycki są Z******TE.

Gość gość
Ma większe, to normalne preferencje u samców. Bierz się za tą, która cię kręci.

Gość kamila96
nie pisze tego zazwyczaj ale...zrobie wyjątek.Jesli podoba Ci sie i cos poczules,a ona odwzajemnia uczucie to po co masz byc z obecna, jesli nie jestes szczesliwy,fakt ,ze ja to zrani ale najpierw z nia zerwij a potem zacznij z jej przyjaciolka,chociaz tak bedzie fair.

Gość gość
moja ma ładniejszą twarz, też niezła z niej laska i każdy seks z nią był do tej pory świetny no ale teraz za często mnie wkurza i nie czuje juz nic do niej po za sympatią, natomiast jej kumpeli nie zauważyłem do tej pory jakbym był ślepy a teraz na samą myśl leci mi ślinka na nią.

Gość gość
mimo wszystko nie chcialbym zeby przeze mnie ich przyjaźń sie rozpadła

Gość kamila96
ehh raczej rozbijesz ich przyjazń,

Gość gość
jak to prawdziwa przyjaciółka to w zyciu na taki układ nie pójdzie draniu, że bedzie sie z tobą puszczać i robić rogi swojej przyjaciółce. także mysle ze jak cie swędzi na jej widok to wpierw rozstań sie z obecną.

Gość gość
wez je obie naraz dobry trójkąt nie jest zły

Gość gość
CYCKI PRZYSLONILY CI SWIAT

Gość gość
boje sie ze jak jej zaproponuje seks to powie mojej i obie mnie oleją wiec musze ostrożnie ją uwodzić i w koncu pęknie i wtedy zobaczymy czy na to pójdzie czy uzna to za błąd i nie bedzie chciala nigdy tego powtórzyć.

Gość kamila96
jesli chodzi Ci tylko i wyłacznie o sex to po pierwsze jestes draniem, a po drugie rob sobie co chcesz. a jesli bierzesz pod uwage uczucie itd..to tak jak pisalam.

Gość gość
Dużo w tym seksu.... Może sobie zwal?

Gość gość
kamilo nie chodzi wyłącznie o seks, wydaje mi sie ze nie kocham juz mojej dziewczyny codziennie mi robi na złość a czasami jest dobra to znaczy ze ma do mnie interes, czy jej pomoge czy nie to potem znowu robi sie wredna ale jak idziemy do łóżka to jest zawsze miło. wczesniej bywały trudne dni i kłótnie ale generalnie byla bardzo fajna. a przyjaciółeczka jest bardzo fajna i nawet lepiej mi sie z nią gada przyznam szczerze ale jest straszną imprezowiczką i to troche mi przeszkadza wiec nie wiem czy moglibyśmy byc razem na stale.

Gość gość
slyszalem takie cos "myslalem ze sie zakochałem ale zwaliłem konia i przeszło" haha :-) niestety muszę sie z nią przespać i tyle.

Gość gość
Obym nigdy nie trafiła na takiego żałosnego typa jak ty... zwykły roochacz i d**ek jesteś!

Gość gość
gdyby mi sie fajnie układało z dziewczyną to nigdy by do tego nie doszło zrozum. nie kocham jej wiec zauważam inne a że ta jest z******Ta to ciągnie mnie do niej

Gość gość
Zerwij z dziewczyna. Umow sie z tamta.

Gość ona_____
"Obym nigdy nie trafiła na takiego żałosnego typa jak ty... zwykły roochacz i d**ek jesteś!" - kobieto, na jakim swiecie ty zyjesz? Wiekszość facetów ma tak jak autor. Nie potrafi kochać, docenić jednej kobiety, nie wie co to wierność, wid******obietach głównie obiekty seksualne. Trafi się lachon z większym cycem? No problem. Zarywa do cycatej i jak cycata się zgodzi, to rzuca obecną partnerkę dechę. A jak się nie zgodzi, to jest z dechą, póki jaka chętna cycolina się nie trafi. Pogódź się z tym. Będzie ci lżej. Ja już przywykłam.

Gość gość
wydaje mi sie że ze względu na to przyjaźni sie z moją obecną to nie zgodzi sie na randkę, dlatego mysle, ze powinienem sie z nią przespać. wtedy tak jak juz pisalem albo bedzie chciala to ciągnąć dalej albo uzna to za błąd i zniknie.

Gość gość
Plan masz dobry

Gość gość
tą zostawi, tamtą bedzie ****ać, pozna inną jak ta zacznie go wkurzac i bedzie chcial przer***ać następną. faceci.

Gość gość
Nie chce żebyście mi tu pisali jaki sukinsyn ze mnie. kazdy ma prawo byc szczęśliwy i sypiać z kim chce, przeciez przed ołtarzem jej nie przysięgałem ponadto juz jej nie kocham.

Gość gość
Nie wiem w czym problem. zostaw obecną, jedź to tej drugiej, wypierdol aż zemdleje z rozkoszy i masz nową dupę. Przyjaźń przyjaźnią, jak dobrze poczuje cie w kroku to nie da ci iść sobie w pizdu. a z tą masz sie męczyć to po chuj ci taki układ, no chyba że tylko do ruchania ale mozna ruchać bez wkurwiania przeciez hehe baby to kurwy :-) trzymaj sie ziomek

Gość gość
haha dzięki odrazu widac ze równy koles z ciebie :-)

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
KAZDA Zbrzydnie ,zestarzeje sie..

Gość gość
19 no prawie 20, a jakie to ma znaczenie?

Gość gość
a ktora ma lepsza Doope DOOPENCJE?

Gość gość
To zerwij ze swoją i dopiero rób cos z innymi. Nie zdradzaj! Poza tym, jeśli przyjaciółka sie z tobą prześpi to znaczy, ze to zwykła szmata - takie świństwo zrobic przyjaciółce, to nie do pomyślenia. Pewnie ciebie tez by jakoś wystawiła potem

Gość gość
z d****i stary to trudny temat, oba tyłki z******te, moja ma troche większy ;-)