Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobają mi sie cycki przyjaciółki mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Żadna :D

Gość gość
Mlody jestes. Nie kochasz dziewczyny to ja zostaw i zajmij sie kolezanka. Chyba bys nie chciał zeby partnerka przyprawila Ci rogi bedac z Toba? Cycki cyckami, bzykanie bzykaniem. Pewne rzeczy trzrba robić tak zeby nie byc ostatnim hooojem.

Gość gość
masz racje, to swinstwo i tak jak ktos pisal jeśli to prawdziwa przyjaciółka to nie przespi sie ze mną, ale mysle ze pod wpływem chwili i po alko nie bedzie problemu no bede szczery ale tak jest.

Gość gość
A KTORA MA lepsza doopencje ???

Gość gość
A jak sex z przyjaciolka dziewczyny nie bedzie fajny albo nie taki jaki bys chcial to co zrobisz? Nie zerwiesz z dziewczyną? Jak przyjaciolka sie wygada ze spala z Toba? Jestes pewnien ze chcesz zarywac do jej kolezanki?

Gość gość
Prześpi sie czy nie, mniejsza. Jeśli nie kochasz swojej dziewczyny, to sie rozstań, po co oboje macie być w nieudanym związku? Nie zdradzaj jej, nie bądź dupkiem

Gość gość
chcialbym spróbować bo cholernie na mnie działa, czy bedzie fajnie nigdy nie wiadomo. jeśli bedzie do bani to trudno, bede szukał dalej, z moją i tak musze zakończyć fakt nie ma sensu zdradzać i tkwić w tym skoro potrafi mnie juz tylko drażnić dla samego seksu nie warto z nią byc i marnować czas

Gość gość
warto bylo tu napisac troche teraz zrozumialem :-)

Gość gość
Polecamy sie na przyszlosc :-)

Jako mężczyźnie to ci strasznie ciężko teraz, no nic musisz sam podjąć decyzję :D

Gość gość
Ty wybierasz i przebierasz jak w ulęgałkach a ja sie nigdy nawet nie całowałem a jestem starszy od ciebie o 3 lata czemu inni mają tyle szczęścia a ja nie? tez chce uprawiać seks i miec dziewczyne

Gość gość
no troche moze jest ciężko ale grunt to byc w zyciu szczęśliwym :-) i dobrze p*****ać hehe

Gość gość
Do tego wyżej Jesteś frajerem

Gość gość
a ty stary gdzies sie uchował do tej pory? starzy cie z domu nie wypuszczają? hehe

Gość gość
Ważne żebyś sie fair zachował w stosunku do obecnej. Jak z nią zerwiesz to wina, jeśli do czegoś dojdzie, bedzie po stronie przyjaciółki w 99%. Tylko pamiętaj o tym, ze twoja, juz wtedy ex, to zrani, wiec lepiej żeby nie wiedziała.

Gość gość
Ex czy nie ex na pewno sie dowie, predzej czy pozniej. Kurcze, jak by tak bylo jak chcesz zrobic to nie chce miec takich "przyjaciolek". Chyba ze dziewczyna będzie fair. Dla mnie facet zajęty, zonaty jest niewidoczny. W ogole nie istnieje dla mnie jako potencjalny partner. A co dopiero facet koleżanki. ..Jak brat normalnie.

Gość gość
Co wy go tak oceniacie? Lepsi jesteście? Niech chłopak się bawi póki może...

Gość gość
tez chce uprawiać seks czemu mi to nie jest dane? młodszy ode mnie trzy lata bzyka na potęgę a ja ile mam czekac? gdzie jest sprawiedliwość?

Gość gość
Gosc chwalisz sie czy zalisz? Samo sie nue bzyka...

Gość gość
dokladnie. moja sie dowie i tak jeśli cos sie wydarzy. caly czas sie jaram tą koleżanką non stop mysle o tym jakie robi na mnie wrazenie wiec jeśli ją spotkam to wiadomo natura wygra hehe no przykro mi ale jak nie spróbuje to zwariuje

Gość gość
a ty koleżko rusz sie z chaty bo dupa ci sama do wyra nie przyjdzie i nie wsiądzie na berło hehe

Gość gość
wychodzę i mam duzo znajomych ale mam pecha i nie ma sprawiedliwośći na tym świecie, kazdy ma kogos tylko nie ja...

Gość gość
Trudna sytuacja, ale jeśli nie kochasz to rozstań sie, ale nie zdradzaj. Po tym jak sie rozstaniesz masz pełne prawo uderzać do przyjaciółki a czy ich przyjaźń przetrwa to ich sprawa.

Gość gość
Ale co gosciu z Toba nie tak? Nieśmiały jestes? Za gruby za chudy? Za niski za wysoki? Kazda potwora znajdzie swojego amatora. Studiujesz?

Gość gość
nie wiem sam ale mam ochotę przespać sie z nią zanim zerwe ze swoją. no bede szczery ale tak cos mi chodzi po glowie.

Gość gość
Od każdej dostaję kosza jak sie angażuję. w tym roku skończyłem studia. bardzo mnie męczy ta samotność, kazdy kogos ma :-(

Gość gość
dziewczyna musi wiedziec ze chcesz ja przelecieć inaczej weźmie cie za kumpla i nic wiecej

Gość gość
Gosciu no coz Ci mam powiedziec. Ja bedac w Twoim wieku bylam jeszcze dziewica :-). Teraz mam 31 lat, mężatka. Nue narzekalam na brak adoratorow, jestem atrakcyjna. Po prostu nie spieszylo mi sie. Moge postawić się w Twojej sytuacji... Na pewno kiedys kogos spotkasz kto obdazy Cię uczuciem i odwzajemni Twoje zaangazowanie. Nie lam sie tym. Do autora tematu... kusi Cie taka zdrada? No to nie fair. Zerwij z dziewczyna. Pozniej sie baw.

Gość gość
Racja. trzeba to skończyć i odrazu brac sie za koleżankę. dzięki wam mordy za rozmowe pomogliście, zapraszam na piwo :-) napisze tu jak wyszło za pare dni moze ktos bedzie ciekawy to sprawdzi. buzka mordeczki dobranoc wam d;-)

Gość gość
Heh ok autorze, napisz jak to wszystko wyszlo. Tylko wiesz, rob tak zeby i bylo Ci dobrze i bylo fair. Rozumiesz. :-)