Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka931

Moj facet jest prawiczkiem :(

Polecane posty

Gość Olka931

Jestem roczarowana co bedzie z seksem a ja doswiadczona

Gość gość
To się ciesz że jest prawiczkiem! Żadnej przed tobą nie ......ał i będziesz mogła być dla niego tą najlepszą! Jesteś doświadczona to go nauczysz wszystkiego..też bylam w takim związku że ja już doświadczona a on prawiczek..i po paru miesiącach on nabrał takiej wprawy że masakra i pamiętam go jako najlepszego w łóżku ze wszystkich z jakimi bylam mimo że uczył się tego na mnie dopiero i ja mu wszystko wytłumaczyłam co i jak:)

ta na początku to może i będzie Cię ubóstwiał itp, a po latach zacznie się zastanawiać jakby to było z inną itp i się związek rozpadnie

Gość gość
rozczarowana? wiem że baby są denne i durne ale że aż tak to nie wiedziałam

Gość gość
Mówisz tak jakby co najmniej upośledzony był,a przecież on zwyczajnie tylko seksu nie uprawiał.

Gość gość
najwidoczniej ty się czujesz niepewnie w łóżku, skoro, przeszkadza Ci że miałabyś być dla kogoś mentorką. Przerazilo Cię, że ktoś będzie polegał na tobie, kiedy twój autorytet lózkowy nie ma żadnego uzasadnienia.

Gość gość
to chyba facet ma uczyc kobiete nie na odwrot, niezaleznie od wieku czulabym sie pedofilka jakas :o o jesli taki prawik ma wiecej niz 19 lat to zwyczajnie jest przegrancem

Tylko baby które się waliły na prawo i lewo nie chciały by prawika. Bo czują się gorzej z myślą że on jest czysty a one zbrukane.

Gość gość
o nie :( łączę się z tobą Droga Autorka w smutku 🤗

taaa, nietknięty ani troche, sama miałam kiedyś taki egzemplarz, lat 22, seks masakra, wiecznie nie wyżyty i ciągle słyszałam że on chciałby w życiu spróbować jeszcze innej kobiety :D wypuściłam na wolność :) mam nadzieje że p*****ał sobie :D