Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak080284

Czy jestem w ciąży

Polecane posty

Witam Dziewczyny mam pytanie. Dziś kończy się moja 7 dniowa przerwa w której powinnam otrzymać okres. Niestety go nie mam i współżyłam z mężem. Półtora tygodnia temu spóźniłam się z wzięciem tabletki ale nie minęło 12 godzin, wzięłam tą zapomniałam i potem kolejną. Potem cały tydzień normalnie brałam. I nie mam okresu? Zawsze mam w siedmiodniowej przerwie w niedziele, i już myślałam że to okres bo pojawił się brązowy śluz ale nie było potem jednak okresu. Test zrobiłam i nic ale to chyba za wcześnie ? a teraz mam biało-mleczny śluz ? Jak myślicie ? kiedy raz jeszcze zrobić test? znaczy już wiem że jestem w ciąży ale dla upewnienia

Gość gość
Gratuluję. Jesteś w ciąży

Gość gość
To test w koncu byl pozytywny czy jaki bo nic juz nie rozumiem

Na razie wychodzi negatywny, ale może jeszcze za wcześnie ? Czy jest możliwość żeby nie wystąpił okres w 7 dniowej przerwie ? nie wiem, jestem trochę smutna ponieważ mam już dwójkę

Gość gość
u mnie taki mleczny-wodnisty śluz był oprócz bolesnych i nabrzmiałych piersi jednym z pierwszych objawów ciąży/zaczęłam od razu stosować lactovaginal,póxniej kwas foliowy/.To było jeszcze zanim zrobiłam test, ale nie u każdego musi być tak samo. Test można zrobić najwcześniej 10 dni po stosunku ale najbardziej wiarygodny będzie w dniu spodziewanej miesiączki.