Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to hemoroidy

Polecane posty

Gość gość

Od 2 dni mam zatwardzenie podczas wypróżniania się myślałem że oczy mi z orbity wyjdą miałem wrażenie jak bym miał wysrać arbuza, podczas podcierania się zobaczyłem krew aż się przestraszyłem. Mam pytanie tak się objawiają hemoroidy? żadnego swiądu i pieczenia nie mam.

Gość gość
Jesli sie zaczynaja to możesz nie miec swedzenia. Ta krew jest swierzo czerwona? Możliwe ze hemoroidy. Pij duzo wody albo zjedz kefir zeby cie ruszyło.

Skrzyżuj nogi, wstrzymaj powietrze, tylko uważaj na żyłkę na skroni, niepotwierdzone źródła podają, że była to przyczyna zgonu 5 % populacji na świecie.

Gość gość
Roger weź nie rob siary, ja tez mam hemoroidy i zaczęło sie od trochu krwi a teraz to mi ciurkiem leci i cała woda w kiblu jest czerwona. To nie jest smieszne.

Gość gość
bardzo możliwe, zmień dietę, więcej warzyw i wody, więcje ruchu, kup maść na hemoroidy, podobno smarowanie miodem pomaga, mi pomogło ale dopiero po 2 tyg ;)

Gość gość
To mogę być hemoroidy, ja np. nie mam krwawienia jak mam normalne stolce a jak mam zatwardzenie to się pojawia

Gość gość
Roger shut up! Lecz sie autorze. Mi ktoś podpowiedział zeby sobie lód przyłożyć albo włożyć, bo skurczy naczynia,