Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę o opinie rozmowa kwlaifikacyjna praca w budżetówce

Polecane posty

Gość gość

Witam otóż miałam to szczescie,ze dostałam się do ostatniego etapu rozmowy kwlaifikacyjnej(3 osoby razem ze mną)Wczoraj odbyła się rozmowa i powiedzieli,że o wynikach rekrutacji poinformują albo jutro albo dziś rano(tzn,mieli poinformować czy tak czy nie) rano już było skoro zaczynają prace od7:30..Czy to możliwe,ze aż tak traktuję się ludzi??i nie oddzwoni się do nich skoro obiecali?Wiecie jestem zdołowana bo bardzo potrzebuje tej pracy..wiem wiem...może mnie nie wybrali ale czy skoro obiecali nie powinni oddzwonić?

Gość gość
nie zazdroszczę Ci autorko kotku, jak zostaniesz sekretarką to codziennie szefowi będziesz musiała siusiaka lizać bez gumki :(

Gość gość
poczekaj jeszcze jeden dzień i zadzwoń, zapytaj, masz do tego pełne prawo. Powiedz, ze umawialiście się na telefon, więc chciałaś zapytać jak się sprawy mają.

Gość gość
pytanie do autorki: Kotku na jakim stanowisku będziesz pracować?

Gość gość
referent

Gość gość
wiecie wkurza mnie to po co ta cała szopka testy z wiedzy rozmowa potem rozmowa kwalifikacyjna by mogli chociaż zadzwonic jak obiecali i rozwiać wątpliwości a tak głupi człowiek się łudzi

Gość gość
autorko: Naprawdę mogę Cię nazywać kotkiem ?:) jestem facet ile masz lat ? masz faceta ?

Gość gość
najlepiej idź tam jeszcze raz autorko tematu, ale tym razem ubierz się seksownie, no wiesz rozpęta bluzka, pokazujesz uda

Gość gość
temat jest inny..

Gość gość
proszę odpowiedzcie czy skoro w urzędzie mówi się że się zadzwoni bez względu na wynik to czy można olać sobie ludzi i nie zadzwonić..

Gość gość
popatrzcie jaką dziewice autorka udaje :D i tak autorko będziesz po pracy dorabiać dając pipke za kase na 100 %

Gość gość
tu autorka, wpisy z 10:32 i 10:40 podszywy, ludzie nie podszywajcie się !

Gość gość
nie wiesz że w urzędach te wszystkie konkursy to pic na wode fotomontaż już pewnie to stanowisko było dla kogoś zaklepane a konkurs dla jaj

Gość gość
w każdym urzędzie wyniki rekrutacji są na bip sprawdź sobie

Gość gość
wyniki rekrutacji są publikowane BIP dopiero po podpisaniu umowy, przynajmniej u mnie tak jest