Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martka1998

Mam 16lat, chce usunac ciaze

Polecane posty

Gość Martka1998

Hej! W sierpniu skonczylam 16 wiosen. Mam okropny problem poniewaz jestem w ciazy bo okres mi sie spoznial tydzien i zrobilam test :( niestety wyszedl pozytywny co mnie bardzo zalamalo :( Nie moge powiedziec o tym rodzicom poniewaz jestem w ciazy z zonatym facetem ktory zaplacil mi za seks. bardzo sie zle czuje z tym i wiecej sie z nim nie spotkam ale musze usunac ta ciaze. ile kosztujom tabletki poronne i gdzie je moge kupic? on powiedzial ze da mi na to pieniadze . pomozcie! :(

Gość Martka1998
Patzylam na tej stronie : womenonwaves.org ale nie wiem jak mam to zamowic :( pomozcie mi, prosze

Gość gość
Wiedziałaś jak d*******y to teraz radz sobie sama. Z ressta aborcja jest bardzo niebezpieczna. Wiedziałaś również o tym, że sex bez zabezpieczenia to ewentualna ciàża. Mądry człowiek uczy sie na dzudzych błędach a glupi na swoich.

Gość gość
spróbuj ze strony ogłoszenia 24 po 2 dniach juz przy sy la ja .

Gość Martka1998
ja sie zabezpieczylam :( uzylam globulki i myslalam ze to pomoze bo on nie chcial prezerwatyw bo twierdzil ze nie lubi :( co ja mam teraz z tym zrobic, prosze o pomoc i rade :(

Gość gość
Zmarnowalas sobie życie. Niech tatuś dziecka zaprosi Ciebie do domu i opowie wszystko żonie. Biedna kobieta ma męża k****arza.

Gość gość
Aborcja to grzech i morderstwo, Pan Bóg Cię kiedyś z tego rozliczy

Gość gość
Globulki mają niską skuteczność więc twoje podejście było bardzo lekkomyślne. Teraz niech ci facet pomoże. Skoro lubi bez gumki to niech teraz ponosi odpowiedzialność.

dziewczyno potrzebowałaś kasy na kosmetyki i ciuchy? to teraz przestań myśleć o sb i zacznij o dziecku, czego się obawiasz? reakcji rodziców? są domy samotnej matki. Skąd jesteś postaram ci się pomóc ale nie tak jak oczekujesz tylko pomogę ci przejść przez trudne chwilę i uwierz że ze wsparciem jest dużo łatwiej, poradzisz sb jeśli tylko zechcesz.

Gość gość
Przepraszam, a co dziecko jest winne? Chcesz je zabić bo...? To Ty popełniłaś błąd, nie ono, więc dlaczego ma płacić za Twoją głupotę? Byłam na tyle dorosła by uprawiać seks, to teraz bądź na tyle dorosła by ponieś konsekwencje tego co zrobiłaś. Tak robią dorośli ludzie. Powiedz rodzicom, raczej zachwyceni nie będą, ale zabić Cię raczej nie zabiją - w końcu jesteś ich dzieckiem. Zatem Ty swojego dziecka też nie zabijaj.

Gość gość
Usuń . Wszystko będzie po staremu . Ale zrób to szybko puki serduszko nie zacznie bić ....

Gość gość
Autork o ja udawała i ostrzegam ze organizm może różnie zareagować .... na tabletki. Ja po tabletkach pół roku PO i dojść nie mogę do siebie .takE uważaj ..

Gość gość
on mi dal 500zl na aborcje... na stronie womenonwaves.org kosztuja tabletki 90 euro czyli 280zl a na stronach internetowych widzialam takie same za 350 ale nie musialabym czekac 2-3 tyg jak przyjda :( boje sie ale chyba zamowie z ogloszenia24 ktores z tych tabletek i usune to z siebie.

Gość Martka1998
on mi dal 500zl na aborcje... na stronie womenonwaves.org kosztuja tabletki 90 euro czyli 280zl a na stronach internetowych widzialam takie same za 350 ale nie musialabym czekac 2-3 tyg jak przyjda smutas.gif boje sie ale chyba zamowie z ogloszenia24 ktores z tych tabletek i usune to z siebie. poza tym co ja bym miala powiedziec rodzicom :( ze to zrobilam z facetem po 40? ojciec by mnie zabil albo wyrzucil z domu :(

Gość gość
Zamawia łam z tej strony co napisałaś . Zresztą napisałam ci o tym . Poszukaj ogłoszenie giną. Chyba miał na imię marek i chce by kontaktować się tel .wiem ze są tam dwa zestawy . Doradzi ci który wybrać . O nic się nie pyta . Wszystko dostajesz w szarej kopercie poczta . Możesz na adres np jakiejś koleżanki kazać wysłać .... w domu mogą się dopytywac co to itp trzymam kciuki . Kibicuje . Jeśli chcesz mogę pomoc c***isownię przez to przejść .

Gość gość
A nie mówił ojciec dziecka być może jednak zostawila to dziecko . ? Żebyś urodziła ?

Gość gość
Aborcja to trudna decyzja . Wiem to sama .

Gość Martka1998
on definitywnie chce to usunac i powiedzial ze na jakis czas nie mozemy sie spotykac ze soba bo on po tej wpadce nie ma juz nawet ochoty na takie rzeczy :( olal mnie po prostu :(

Gość gość
PROWOKACJA!

Gość gość
Ale to życie jest nie fer mi się do tej pory nie udało zajść a nieletnia protytutka za pierwszym strzałem... ( to nie obelga ale jak cię inaczej mam nazwać?) ja w twoim wieku nawet jeszcze nie przezylam pierwszego pocałunku he

Gość gość
aborcja w polsce jest nielegalna a za seks z nieletnia facet powinien beknac... po za tym prostytucja tez jest nielegalna wiec jesli to nie prowokacja to bardzo glupio robisz piszac o tym tutaj

Gość gość
Dawać du/py żonatemu facetowi za pieniądze się nie bałaś, a powiedzieć rodzicom się boisz? Przecież kur/wa jesteś dorosła, możesz sie ru/chać z kim chcesz i kiedy chcesz, powiedz im żeby cię w du/pę pocałowali, nie zachowuj się jak upośledzona, miękka ci/pa :D

Gość gość
Dziewczyny po co te mocne słowa ... ułożyło wam jak tak napisaliście ? Fajnie ? To teraz pomóżmy jakoś tej dziewczynie no pecha miała biedna skoro anty. Zawiodła . I nie nam oceniać z kim i od kiedy się kocha . Autork o myślę że chyba boli cie to ze puki co on nie chce się kochać ... czy dobrze to odebrałam ? Ale nie przejmuj się jeśli chodzi o f aceta to my to minie ... tzn ten szok i w ogóle . upomnieni się o sex gdy tylko pozbędziesz się dziecka . Ale wtedy ty pomysł czy warto ...

Gość gość
Kurde moja siostra 15 lat stara się o dziecko i nic z tego:( ale to smutne

Gość gość
Witam, Najlepiej udać się do ginekologa. Są tacy, którzy pomagają w tych trudnych sprawach. Nie polecam tabletek, nigdy nie wiesz, jak zareaguje Twój organizm. To smutne, owszem, ale mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie nauczka na przyszłość.

Gość gość
I co ? Pójdzie do gin . I co powie ? Oni się boją robić takie coś ... sama to przerabia a łam . Tabletki są prostym sposobem .

Gość gość
no wlasnie piszesz powyżej ,ze SA TACY CO ZROBIA TO powiedz kobieto jacy ??? a jak ma ich znaleźć.. nie umowi się z wszystkimi ginekologami w miescie i nie będzie się pytac czy wykona ,ktorys zabieg.. nikt tez nie ogłasza się w necie ... ze przeprowadzi aborcje... :/ jedynie może autorka ma kogos znajomego za granica by mogl zalatwic tabletki... w holandi jest to legalne.