Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zasiłek rodzinny...

Polecane posty

Gość gość

listonosz właśnie przyniósł mi decyzje o rodzinnym....ja głupia liczyłam na jakąś podwyżkę...i się przeliczyłam!!!! Nic nie wzrosło...dosłownie nic!!!! Ahhhhh...jaka szkoda! :)

Gość gościnka87
nie jesteś sama tez się przeliczyłam ze może... chociaz trochę, a tu doopa :(

Gość gość
ja też liczyłam na jakiś "grosik" więcej....śmieszne pieniądze!!!

Gość gość
ja mam dwójkę dzieci i wychodzi mi 183 zł.Moja szwagierka ma 4 dzieci,wszystkie ponad 5 lat...dodatkowo rodzina wielodzietna(nie wiem ile za to jest),jej mąż ma własną firmę,ale niezarejestrowaną więc niby dochody małe...a żyją jak pączki w maśle. Nie zazdroszczę jej...nie o to chodzi,ale wkurza mnie takie oszukiwanie! Moja dawna znajoma kiedyś straciła zasiłek bo dochód przekroczył jej o jakąś naprawdę śmieszną sume...nie pamiętam dokładnie!

Gość gość
Przecież wysokość zasiłku jest ustalana od górnie i jeśli nie zostanie ona zmieniona stosownym rozporządzeniem to nikt wam nie da podwyżki ot tak. Ostatnia zmiana była w sierpniu 2012r.

Gość gość
wiem przecież,że dla wszystkich gmin jest taka sama kwota!!!! ale nie ślęcze non stop przy wiadomościach/polityce etc. miałam po prostu nadzieję,że może coś tam zmienili!!!

Gość gość
nie trzeba ślęczeć non stop. Wystarczyło zajrzeć na stronę ministerstwa aby mieć najbardziej aktualne dane.

Gość gość
A jakie sa wogole w tej chwili kryteria? Ile jest na osobe w rodzinie?

Gość gość
I nadal licza sie zarobki z calego minionego roku? U mnie sytuacja jest taka ja mam macierzynski corka na ktora mam alimenty partner ktory alimenty placi to wszystko to zliczam i dziele na 4 tak? Zaliczam juz dziecko ktore wkrotce urodze nie syna partnera.