Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy mogło dojść do zapłodnienia pomocy ;(

Polecane posty

Gość gość
Ale to znaczy że one porostu nie mogły przeżyć do owulacji a tak mniej wiecej kiedy wypada owulacja po okresie ? Ile czasu jestem e tym kompletnie zielona nigdy tego nie liczyłam a teraz muszę sie pytać jak nawiedzona ;) pytam poprószy bo chce wiedzieć mniej wiecej kiedy splodzilismy dzidzie ;)

Gość gość
pomiędzy 13-17.08!!!!!!!!!!!!!!!! weź nie rób już z siebie większej idiotki, bo ludzie piszą, a ty dalej swoje!

Gość gość
owulacja jest przy 28 dniowym cyklu ok. 14 dnia. Ale to tylko teoria bo tak naprawdę tylko przez monitoring albo dzięki obserwacji ciała -śluz, temp i szyjka można określić kiedy wystąpiła owulacja. Zresztą nie wiem czemu aż tak ci zależy na określeniu daty zapłodnienia skoro za poród w terminie uznaje się 40tc +/- 2tyg. czyli jest to aż przedział 4 tyg. A poza tym dlaczego upierasz się że ciąża jest ze stosunków przerywanych w czasie okresu kiedy potem w okolicy dni płodnych współżyłaś do końca?

Gość gość
No juz sama nie wiem nie upieram sie tylko zapytałam sory ze robie z siebie idiotke dzięki za pomoc :)

Gość gość
bo jest głupia i najwidoczniej ma cos na sumieniu :P

Gość gość
Nie jestem głupia i nie mam nic na sumieniu bo jestem wierna aż ciekawości mozna sie popytać . Pozatym chciałam tylko wiedzieć w jaki dzien mogliśmy zrobic dzidzie zeby sobie to zapamiętać;)

Gość gość
A ktoś kto mnie obraza albo jest zazdrosny /na ze ja bede mieć dziecko a on/a nie .

Gość gość
ale co masz zapamiętać? stosunek nie równa się zapłodnieniu, bo to proces który trwa nieco dłużej, więc to że np. uprawiałaś seks 2, to nie znaczy że dokładnie tego 2 zaszłaś w ciążę

Gość gość
głupia pindo, nazywanie rzeczy po imieniu nie oznacza zazdrości, a jedynie stwierdzenie faktu :D

Gość gość
Dobra nie jedzcie po dziewczynie dajcie jej spokój chciała sie dopytac to dopytala i tyle :)

Gość gość
Ocho i już sie zbiegły kafeterniane szczury i jadą autorkę od idiotek itd

Gość gość
dla mnie to wstyd nie wiedzieć co to jest cykl menstruacyjny będąc dorosłą kobietą, w dobie internetu nie jest to chyba problem . dla mnie to zwykła ignorancja.

Gość gość
A dla mnie to wstyd kraść i z d**y spaść :)

Witam.Moim zdaniem to oczywiste że możesz być w ciąży... ja ostatnio @ miałam 03.08 tydzien temu czyli 19.09 byłam u gin miałam usg i zobaczyłam małą fasolke. jesli chcesz wiedziec w ktorym tyg ciąży jesteś policz ile minęło tyg od ostatniej @ tyle tyg jestes w ciąży. ja jestem w 8mym tyg :)

Gość gość
No tylko dziwne ze jak bym zaszła z tych dni 05.08 do 08.08 to chyba by było 11 .09 widac cokolwiek a nawet rozpulchnienia nie było widac

Gość gość
nie zaszłaś wtedy w ciążę, bo miałas miesiączkę, a nie owulację!

Gość gość
To po co piszą ze możliwe ze zaszłam i mnie w błąd wprowadzają kurde ;(

Gość gość
NIKT ci tak nie napisał, każdy twierdzi, że do zapłodnienia doszło później, a ty z uporem maniaka twierdzisz inaczej- normalna jesteś?

Gość gość
Montaż Agata tak dZiwnie napisała ehh skoro tak mówicie to prwnie macie racje ;) jestem normalna znaczy sie byłam w tej ciazy jakaś dziwna sie robie :)

Gość gość
kto ci dziwnie napisał?

Gość gość
Pewnie chodzi o to że wiek ciąży liczy się od pierwszego dnia ost. okresu. Ale to nie znaczy, że wtedy właśnie zaszłaś. Więc nie wkręcaj się z ciążą z seksu z początku sierpnia, bo wtedy nie zaszłaś na 100%.

Gość Laura_1988
Prawda jest taka ze nie ma 100% reguły owulacji dla wszystkich. Moja kuzynka wpadla kiedys z chlopakiem właśnie przez to ze ja utwierdzal w przekonaniu ze w okres nie zachodzi sie w ciaze. Przez resztę dni cyklu sie zabezpieczali a dzis jej syn ma juz 5 lat. Cud?

Gość gość
No właśnie o to mi chodziło ze dziwne by to było ze to tyle tyg juz i nic nie wiać było 11.09 no i ze nie miałam wtedy plodnych dni itp.... Juz sobie nie wkrecam :( tylko chłopak dziwnie patrzył

Gość gość
ty naprawde jestes głupia jakaś... kazda ci tu sensownie odpowiada a ta swoje. Kompletnie nie wiem o co ci chodzi, i dlaczego niby chłopak sie dziwnie patrzył, jak wszystko u ciebie prawie książkowo jest!!! napisze ci jeszcze raz: NIE ZASZŁAŚ podczas okresu, zaszłaś w srodku cyklu! wtedy gdy kochaliście sie do konca, wtedy gdzy miałas owulację (czas okołoowulacyjny) i dni płodne! Co tu jest niejasnego czy dziwnego? I normalne tez że lekarz mogł nic nie zauwazyc, sa różni lekarze, niektórzy i starszej ciąży nie zauwazają, szczególnie jeszcze jak miał słaby aparat usg. Boże kobieto o co ci chodzi, zeby to jeszcze był jakiś dziwny, niestandardowy przypadek, a tu jest wszystko jak w podrecznikach, no co do dnia prawie. Plemniki nie przeżyją 2 tygodni od okresu, jasne? Nawet te z 13 raczej nie dożyły, prawdopodobnie zapłodniły cie te z 16 czy 17. Wez pod uwage ze do jajeczka dociera najsilniejszy wiec nawet jak masz w sobie resztki z poprzedniego stosunku, słabe i ledwie żywe to i tak wyprzedzi je ten najlepszy.

Gość gość
Dobrze rozumiem dziękuje za odpowiedz wyczerpująca pozdrawiam:) temat zakończony