Gość gość Napisano Wrzesień 25, 2014 czytam dzisiaj artykuł o tym mordercy co 6 osob zabił .Normalnie to on powinien pracowac aby płacic alimenty na te dwie sieroty ,ktorym zabił rodziców ..a nie bedzie siedział w wiezieni zarcie telewizor bedzie miał nie musi pracowac jedynie to mu wolnosc zabrali .Nawet w szpitalach maja gorsze jedzenie i my płacimy składki a oni nie szklak by człowieka trafił!! Czy panstwo sie przejmuje za co te dziecimaja zyc ..szostali dziadki nie wiadomo jak długo maja zyc ...i oni maj ich utrzymywac a sami wiemuy jak to z naszymi emeryturami jest . Obstawa taka kto za to płaci my ...ciackaja sir z tymi przestepcami a my za to łacimy ...Rzad ma to wdu..pie bo nawet dzisiaj jaka tam z rzdu poł miliona odprawy dostanie nosz ...robia co chca a jak dzisiaj w wiadomosciach ktos tam sie wypowiedział dlaczego ta pani ma odrawe bo o sumie to nawet nie ma co wspominac bo to jest chore kto to wogole wylicza takie kwoty! to ta osoba wypowiedziała sie tak ze to jest za dobra prace i nie chcieli aby ona została cos takiego nosz kur!!!mac . Tak samo z zus szastaja nasza kasa a my na starosc zostaniemy z niczym ,bo powiedza ze nie ma ...juz teraz oni płaca z naszych składek emerytury ...oficjanie to jest wiadomo ...Niech wyrównaja emerytury a nie gornicy tez niech pracuja jak my wiadomo koło 6o niech pracuja na gorze a młodzi niech zjeddzaja na dół ...tylko to jest mafia ..kazdy zeby sie nachapac bo nawet wegiel z rosji sprowadzaja ..Powinni to przejac pracodawca jeden i pilnowac interesu wtedy było by normalnie . Mundurowi to juz wogole starzacy ok wysiłkowa praca dobra ale w ochotniczej ja widze 60 latkow co na emerytureach sa ale wyjedzaja na pozar ..da sie da to niech nie rovbia z nich niewiadomo kogo a o wolnym strazakow jak słysze jak znajomy wiecznie siedzi na wolnym jaktak człowiek by zliczył to poł roku w domu poł w pracy fakt sprawdzony!! a my co inni pracujace mama kolezance pielegnairke na pogotowiu ona sobie nie wyobraza byc po 60 na pogotowiu przecize tam nie mzona sie myslic ,czy zle zszyc lekarza chirurga tez musi byc dokładnosc rzad uwaza ze takie osoby moga tak długo pracowac na logiczne myslenie gornik strazakl mundurowy ... miedzy 40a 50 rokiem ida na emeryture a my reszat 65 67 przepasc i my lekarze sprzeadwcy pielegniarki pracownicy fizycznie mozemy pracowac .... wiadomo naj by był noralny system 67 wszyscy ... strazak jak ma juz koło 60 rzechodzi na lzejsza papierkowa robote do emerytury , gornik tez na zewnatrz niech pracuje a na dół niech młodzi zjezdzaja tak samo pielegnairki koło60 to niech w pzrychodnaich robia a ciezsza robote niech młode pielegniarki robia itd itd ...kady zawod i wtedy kasa by była młodzi mieli by prace ,bo młodzi emeryci by im jej nie zabierali ! i w zus były by pienaidze ktore ja sobie odkładam na emeryture ........ale tak to jest jak sie ma rzad co tylko sie nachapac i spitolic a nas ma w du..e taki przykład dał na D Tusk ...syfu narobił i w brukseli sie ustawił ..a Polske na głeboko wd....musiałams ie wygadac , nerwy człowieka biora bo jest uczciwy pracuje płaci i tak nie mam nic do powiedzenia i jeszcze na koniec mojego zycia okaze sie ze nie mam nic i bede musiała liczyc na własne dzieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach