Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konto randkowe chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Gdy zaczelismy ze soba byc mial usunac konta randkowe z roznych stron, on niestety tego nie zrobil,zostawil sobie jedno a wiec ja zalozylam fikcyjne konto i do niego napisalam, jako ktos inny, a on napisal ze mnie nie kocha i nie wie co z nami bedzie bo spotyka sie ze mna jak z kolezanka i w dodatku ze jest tak na prawde sam, nie jest zajety wiec moze pisac z ta fikcyjna osoba. Zrobilam awanture o to co napisal do tej osoby, zerwalam z nim, caly czas twierdzi ze nie znajomym osobom prawdy mowic nie bedzie dlatego tak napisal na tym portalu. Co myslicie o tym? ja uwazam, ze zrobilam dobrze ale interesuje mnie zdanie obcych mi osob.

Gość gość
caly czas przekonuje mnie jak to bardzo mnie kocha ale ja juz mu nie wierze,to swiezy zwiazek jestesmy ze soba trzy miesiace

Gość gość
jest tu ktos?

Gość gość
Myślę, że dobrze zrobiłaś, ale powinnaś zerwać kontakt. Życzę fajnego faceta

Gość gość
kontakt zerwalam wczoraj,usunelam jego numer,zablokowalam na fb ale on jeszcze pisze i sie glupio tlumaczy,nie odpisuje mu,nie chce go znac

Gość gość
dziekuje,niestety przekonalam sie ze w tych czasach ciezko o fajnego faceta :(

Gość gość
co za typ

Gość gość
skądś to znam... czyżby to Przemuś takie numery odwalał? taki z Lublina?

Gość gość
smutno mi ze tak sie stalo,nie przebacze mu, ale jest mi cholernie przykro :( autorka tematu

Gość gość
dziewczyno, zrobiłaś bardzo dobrze. przestań mieć jakiekolwiek wątpliwości bo to idiotyzm. ten chłopak to palant. i naprawdę nie załamuj się. smutek w końcu minie. zacznij normalnie funkcjonować, idź na piwo ze znajomymi i nie rozpaczaj bo raz: on tego nie wart, dwa: znajdziesz kogoś, gwarantuję. kiedy cie czytam, to wnoszę że jesteś jeszcze młodziutka, a należy pamiętać, że chłopaki w twoim wieku są jeszcze dzieciakami. wszystko w swoim czasie. to jest normalne, że pierwsi partnerzy odpadają. przeżyła to większość kobiet. to nawet zdrowe, bo przynajmniej uczysz się na nich jak funkcjonuje mężczyzna i kiedy spotykasz tego jedynego to mniej więcej wiesz jak postępować, żeby go od razu nie zrazić. wszystko będzie dobrze:)

Gość gość
mam 24 lata on jest o rok starszy,nie jest to pierwszy moj chlopak, mialam nadzieje, ze bedzie ostatnim, bo na prawde byl wyjatkowy, bardzo sie staral, pomagal mi znaleść prace, przy nim czulam sie cudownie, nie moge pojać, ze juz na poczatku stracilam do niego zaufanie przez jego zachowanie, nie mamy kontaktu, on jeszcze pisze ale ja nie odpisuje,

Gość gość
wiem, ze zrobilam dobrze i zdania nie zmienie, ale on tak glupio sie tlumaczy, ze wazne ze rodzina i znajomi o mnie wiedza a nie obcy ludzie z internetu, to bzdura totalna, nie wiem po co mialby komus tam klamac, mysle ze na tym portalu napisal prawde, moze nie jest mnie pewny lub po prostu nudzilo mu sie i specjalnie tak napisal by moc poflirtowac z inna