Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miewacie majtki z draską po nie dokładnym potarciu pupy

Polecane posty

Gość gość
No to chyba normalne, wszystkie mamy :-O

Gość gość
...ze stringami jest jeszcze gorzej, cały pasek brązowy i na spodniach jeszcze widać, trzeba chować przed facetem :-O

Gość gość
ty takim pytaniem dajesz ........rodzajowi ludzkiemu już nie pytam o inne zboczenia

Gość gość
Ja mam kleksy. A ze stringami to prawda, cały pasek osrany

Gość gość
ja jak przechodzę cały dzień w takich os.ra.ny.ch majtkach przy kąpaniu się szczypie mnie tyłek :(

Gość gość
Taki kleks w majtach szczególnie zasuszony to super depilator i za darmo, gdy ściągam takie zaschniete, osrane majtki to usuwam wszystkie klaczki :)

Gość gość
Sram raz dziennie jak wstane z rana . Zaraz potem myje żyć i mam czysta srake do rana. Pozatym kąpie sie jeszcze w pracy:-)

Gość gość
chyba sobie żarty robicie, nigdy nic takiego mi sie nie zdarzały, widze że tu same brudaski piszą

Gość gość
Widzę że temat dla mnie Ja lubię mieć takie ofajtane majtki i lekko przepocone, ściągam je w domu i wącham lubię tak robić od dawna :)

Gość gość
Mi się zdarza zwłaszcza jak zrobię kupę w pracy brak możliwości dokładnego umycia się więc doginam do końca dnia z brudnymi majtkami co zrobić

Gość gość
O, albo jak mam śluz taki serowaty to paznokciami lubie zdrapac

Gość gość
Baby obrzydliwosci maja w majtach - śmierdzący kapcior, śluzy, upławy, sery, szczyny, krew raz w miesiącu, brudne krechy po kupsku, upocona wkładka higieniczna, zaschniety śluz ropny na łoniakach, blleeeehh..

Gość gość
A tam, bez przesady

Gość gość
nie wiem jak wy to robicie, ja się zawsze wycieram dokładnie, a jak jest ekstremalna sytuacja i np papier się skończy a ja nie mam chusteczek czy czegoś i nie wytrę się do końca to mam czyste majtki. przecież o***t nie dotyka bielizny, no chyba, że striny.

Gość gość
No ja też mam czyste dopóki nie usiądę kleks murowany brak bidetu w pracy :(

Gość gość
Czasem jak stole zaschnie to się kruszy, wysypuje mi się przez majtki do rajstop, straszne to jest

Gość gość
Jesteście okropni

Gość gość
Może połowa wypowiedzi nie jest zbyt poważna ale z mojego doświadczenia powiem wam że mój mąż ma codziennie brudne majtki pracuje na budowie gdzie korzysta się toy toy po pracy ma możliwość brać kąpiel w firmie ale on woli wsiąść w auto i w domu się wykąpać.

Gość gość
Takie życie a nie okropni, ciebie przecież też to dotyczy tylko o tym nie napiszesz bo wstyd :-)

Gość gość
To z kruszącą kupą do rajstop jest dobre, tego przecież nikt nie wymyślił, to brutalna rzeczywistość :-O ...stąd czasem ten smród kupy od kogoś

Gość gość
te wypowiedzi to w wiekszosci chyba jakis zart :D nigdy brazowego sladu nie mialam, myje sie po.. a jak nie mam jak sie umyc to dokladnie podcieram az papierek czysty

Gość gość
Niezrozumiałe jest też że koleżanki wolą nic nie mówić jak jedna ma kleksa od mokrego pierdnięcia na spodniach czy spódniczce i paraduje tak z nimi cały wieczór, to częsta sytuacja :-O

Gość gość
Taaa żart, to oglądnij w necie te modne teraz zdjęcia na kibelkach i zwróć uwagę na majty, panny czasem naprawdę ładne, nieurajane, cieszą się do zdjęcia, a majty brudne jakby tydzień nie zmieniały :D

Gość gość
Jak zaschnie to nie śmierdzi

Ja czasami tak mam nawet jak się DOBRZE podetrę, dramat. Albo myślę, że dobrze się podtarłam a po np. godzinie kiedy idę siku okazuje się że tyłek też był brudny.

Gość gość
Zdarza się, ale bardzo rzadko. Zawsze staram się wytrzeć tyłek jak najdokładniej. W terenie zazwyczaj mam jeszcze chusteczki nawilżane. Nienawidzę mieć ufajdanych majtek.

Gość gość
Ja facet powiem wam że bardzo staram się wytrzeć zawsze do czystego papieru, ale ten zabieg nie jest do końca tak dobry jak wytarcie chociaż zwilżoną chusteczką a to dlatego że faceci mają strasznie zarośnięty o***t i większość kał znajduje się na włosach które po kontakcie z potem farbują na brązowy kolor majtki.

Gość gość
Do twojej informacji, kobietom też tam rosną włosy ale je golą, więc nie marudź tylko maszynka do ręki i pozbądź się swojego problemu :-)