Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miewacie majtki z draską po nie dokładnym potarciu pupy

Polecane posty

Gość gość
do tej co nie wie jak umyc w pracy d/u/p/e po sraczce.. normalnie, chusteczkami nawilzanymi

Gość gość
Siedząc w tramwaju, na przystanku wsiadła fajna kobieta i stała blisko mnie obracała się pupskiem w różne strony, i muszę powiedzieć że widoki super ale zapach od niej nie był taki ze świeższych.

Gość gość
Ja pierdole, ale się uśmiałam. Po każdym sraniu nad wanną dupę myć, no bez jaj. Ja wycieram, aż na papierze śladu nie będzie. A tak prawdę mówiąc, to co wy żrecie? Normalne gówienko nie powinno dupska wybrudzić. Przy odpowiednim odżywianiu po wysraniu nie powinien być potrzebny papier. Pies czy kot nie używa papieru, a tyłek ma czysty zaraz po wysraniu, co z dumą ;-) prezentują.

Gość gość
bo pies czy kot wylizuja se doopy jezorem a czlowiek po wykasztanieniu musi sie podetrzec. Ja tam drachy nie mialam nigdy. Zawsze wycieram tylek do czysta.

Gość gość
Zastanawia mnie fenomen tego topicu :) czy autor zakladajac ten temat spodziewal sie takiego odzewu?

Gość gość
były przypadki że miałem draske hehe ale to było za czasów szkoły podstawowej

Gość gość
W podstawowce tez miewalam draski a teraz kleksy :-o

Gość gość
Nie macie lepszych tematów przecież wiadome jest że 40% społeczeństwa ma osrane majtki

Gość gość
Większość ludzi się tego wstydzi mnie tak samo spotkało że miałam lekki paseczek na majtkach.

Gość gość
takie cos miewają tylko brudasy nie umiejące sie myc... co za glupi temat

Gość gość
papierek, pupka, majteczki.....masakra z tymi zdrobnieniami obrzydliwymi ! ludzie ogarnijcie się od tego infaltynizmu w każdym temacie chce się większości rzygać po prostu :O

Gość gość
Ja zawsze dbam aby miec rowek czysty. Nie moge pozwolic sobie na to aby pobrudzic majtki przeciez musza mi starczyc na caly tydzien :classic_cool:

Gość gość
prawidłowo zbilansowana dieta i żebyście się zesr--li nie ma śladu g****a na papierze macie tak ja bardzo często co mnie cieszy bo ten fakt opisują naturaliści jako ewenement zdrowia a charakteryzuje się właśnie takim składem i efektem jak powyżej.Do mądrej du-y gumno nie przylega nie tworzy problemu.

Gość kokodżamboidoprzodu
Jeszcze nigdy nie odrzyzgałem sobie gaci. Mam zje_anego zwieracza i chodzę w pieluchach dla dorosłych i rębie w nie ile wlezie.

Gość gość
a kuku

Gość gość
ja miewam

Gość gość
A u mnie w pracy to im wyżej zajdziesz to masz czystszą dupę bo wszyscy ci w nią włażą i liżą jak kundle michę po skwarkach!

Gość gość
Kto to odpowiada na takie tematy starym zbokom.

Gość gość
ja dbam o hiegienę więc to dla mnie nie do pomyslenia, ale pracowałam jakis czas w pralni na studiach (takiej zwykłej pralni, nie jakiejś chemicznej) i niestety kilka razy rzuciło mi się w oczy przy wkladaniu prania do pralki, ze ludzie ( raczej faceci) czasem mieli taki slady na majtkach :O Niestety nie dało sie tego nie zauważyc czasem

Gość gość
A na kobiecych majtkach to tylko raz takie cos widxialam, natomost czesto za to oddawały majtki zabrudzone krwia, ja bym sie wstydziła takie oddac do pralni, ale rozni sa ludzie...Ale majtki niektorych facetów no comment...

Gość gość
Nie praktycznie nigdy mi się nie zdarza , chyba trzeba byc okropnym brudasem zeby sie tak zadrzało :O

Gość pedron
ja zauwazylem ze mam chronicznie osrane gacie. wycieram sie normalnie a na drugi dzien jak zmieniam bielizne jest dracha. pamietam jedna historie .to bylo na uczelni . poszedlem srac. gdy sie wysralem to patrze a tu nie ma papieru. wiec musialem zej****a dup przejsc do nastepnego kobla zeby sie podetrzec. pamietam ze sie modlilem zeby mi tylko nikt nie przeszkodzil i nie zagadal na przyklad:P gacie mialem cale w gownie i wogole w ten dzien smierdzialo ode mnie kalem.

Gość gość
Kiedyś usiadłem na lasce okrakiem i jechałem między piersi, potem patrzę a co ty masz taką brązowa kreskę na brzuchu :) a to z mojego rowa

Gość gość
Najlepszy temat dzisiejszego dnia :D Dzięki za poprawienie humoru na resztę dnia :D

Gość gość
Ja sram tylko rano, później myję tyłek i nie mam osranych gaci... Jak się żre byle co, to później się chodzi srać co godzina i wali od was kałem... ohyda.

Gość gość
Ja kiedyś miałem biegunkę popuścił w majtki i zesrał

Gość XYZ

Mam dla Was złotą radę - zacznijcie po prostu MYĆ DUPĘ. Tłumaczenie że gdzieś tam nie ma bidetu nie jest żadnym tłumaczeniem. Są chusteczki do higieny intymnej. Brudasy!

Gość Bolo
Dnia 25.09.2014 o 17:34, Gość gość napisał:

chyba sobie żarty robicie, nigdy nic takiego mi sie nie zdarzały, widze że tu same brudaski piszą

Łoj myślał by ktoś że nigdy nic a nogi pewnie jebią z daleka z pachy zaciąga ale to nie ja,łoj ja to nie a w życiu...

Gość SARA

Mam 45 lat jestem mężatką,pracuje w korpo.czasem zdąży mi się zrobić kupę w pracy dobrze że jest bidet i myje się odrazu.W domu nie używam papieru tylko po każdej kupie dokładnie myje pupę.Nigdy nie miałam draski na najtka ch nawet na stringah.