Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy miewacie majtki z draską po nie dokładnym potarciu pupy

Polecane posty

Gość gość
o i proszę rozsypał się worek śmierdzących i prostackich ociekających głupotą tematów i wy dziwicie się że wam coś w życiu nie wychodzi tu macie odpowiedzi a za winklem stoi książę z bajki który nigdy nie będzie miał odwagi wyjść z ukrycia będąc pod wrażeniem powyższej lektury ciepłej jak świeże bułeczki ale nawet jeść mu się odechciało ale poziomy brawo Polska brać nie pytać płakać czy śmiać się a może rzygnąć.

Gość gość
A ta co, królewna która kupy nie robi, o***tu nie ma w ogóle, myśli że problem znika gdy się o nim nie mówi? Oj naiwne dziewczę czy chłopaczek :-) ... a majty pewnie brudne ;-)

Gość gość
U mnie było tak że do podstawówki jak chodziłam to zdarzało mi się mieć brudne majteczki, ale nauczyłam się dbać o higienę intymną i zawsze mam czyste ponieważ noszę zawsze w torebce chusteczki nawilżone :)

Gość gość
gość dziś Nic nie pisałem takiego aby wynikało z tego co napisałem, że kobietą nie rosną więc wybacz.

Gość gość
Niestety brutalna prawda, że jeśli roi się kupę po za domem to ciężko bez kleksa na majtkach.

To jak wy kurde się wydalacie, całe życie z biegunką naginacie :D Mnie to nie spotyka. Ja mam zawsze czysto, na błysk.

Gość gość
Kobiety nie mają zdolności manualnych, pomimo wygolonego tyłka i tak rozsmarowują kupę a nie wycierają, jak małe dzieci, ot cała filozofia :classic_cool: ...żeby nie było ci faceci ciapowaci z dwiema lewymi rękami robią to samo, oni nawer kołnierzyk koszuli potrafią ubabrać

Gość gość
Biegunka też swoje robi, spróbuj żyć na jogurtach i serkach cały czas, po tygodniu sraka jak przy zatruciu :-)

Panowie, oto zapis do dziennika. Nigdy nie macać dziewczynę po tyłku a broń mnie aby tam wkładać rękę. :o

Gość gość
Przygodny seks to patologia, więc nie powinno ci przeszkadzać że kobieta nieprzygotowana ;-)

Nie. Przygodny seks to przygodny seks, ot rozrywka, zabawa, młodość. A picie alkoholu od rana do nocy, bicie dzieci i żony to jest patologia.

Gość gość
Jako zaopatrzeniowiec jeżdżę cały dzień po firmach nieraz korzystałem z toalet publicznych jak i w firmach mając rozwolnienie nauczyłem się już że po takim zabiegu zawsze wkładam chusteczkę higieniczną w majtki co mnie ratuje przed zabrudzeniem majtek.

Gość gość
Pachnące kupą palce po macaniu to też rozrywka, zabawa, młodość, nie wybieraj tylko tego co najlepsze, nie odkładaj rodzynek na bok :-)

18:04 od razu widać, że to baba pisze, robicie wszystko by nam dos//rać a gó//wno wiecie. Zaznaczam, napisałem baba, nie piszę o kobietach. :classic_cool:

Gość gość
nienawidzę wypróżniać się poza domem to jest dla mnie dramat, w domu wypinam pupę nad wanną i myję mydłem to jest czysta pupa, papierkiem nie do końca załatwimy sprawy :)

Gość gość
No to Roger szukaj królewny nie robiącej kupy i która ci da ten przygodny seks za twój pachnący fiołkami o***t, do którego nie będzie się bała wkładać palców, powodzenia życzę.... żebyś czasem nie skończył na rękodziele :-)

Ja jestem zawsze umyty i może to cię zadziwi lecz niektóre kobiety również.

Gość gość
gość dziś ale wy ku/r/wa brudasy jestescie Jakie brudasy mnie się nigdy bez umycia nie udało podetrzeć dufska tak aby draski nie było

Gość gość
Mój facet po ostatniej zabawie w moich posladkach miał brązowy nos, taki wstyd. Nic mu nie powiedziałam tylko do domu uciekam, do tej pory cisza z jego strony:|

Gość gość
Większość udaje czyścioszków, ale jak w pracy mam umyć dokładnie d.u.p.ę po sraczce?

Gość gość
Ja miałam ostatnio taką przygodę rano piłam kefir i wybrałam się na rower. jeżdżę zawsze przez taki mały lasek i tam zachciało mi się kupy a tu brak papieru masakra ale musiałam to zrobić w krzakach reszty nie muszę już pisać jaki był tego efekt :-(

Gość gość
Ale jesteście brudaski

Gość gość
A w tych krzakach nie było jakiegoś liscia???

Gość gość
teraz rozumiecie dlaczego tu nigdy nie realizuje się żaden ambitny temat tu większość ma syndrom gówna w kroku z rzutowaniem na mózgownicę no cóż miłej śmierdzącej zabawy dalej babrajcie się we własnych ekstrementach.

Gość gość
Ja miałem przypadek taki że w przychodni mnie złapało rozwolnienie i powiem wam że w domu musiałem się podmyć i zmienić majtki bo lekka smużka draski była.

Gość gość
Miałam kolegę w podstawówce kiedyś zawsze od niego kałem śmierdziało chyba też miał osrane majtasy.