Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamera samochodowa

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest pasjonatem jazdy samochodem. Czy uważacie, że kamera samochodowa w aucie powinna być w standardowym wysposażeniu? Zastanawiam się nad zakupem takiej kamery dla meża.

Na Twoim miejscu bym tego nie robił :D :D :D. x Jak chcesz sprawdzać: dokąd jeździ, to mu GPS pod zderzakiem zamontuj :D :D :D.

Gość gość
Moim zdaniem taka kamera powinna być od razu montowana podczas produkcji samochodu. W starszych modelach wiadomo – trzeba dokupić, ale nie powinno się na to żałować kasy. Moja znajoma ma taką kamerkę z http://www.secar.pl/ - niedroga, prosta w obsłudze – dwa razy jej się zdarzyło, że nagranie było dowodem podczas kolizji.

>>>dwa razy jej się zdarzyło, że nagranie było dowodem podczas kolizji.<<< I co? Zamknęli ją :D, czy tylko grzywnę za spowodowanie wypadku zapłaciła :D ? Głupkowate kryptoreklamy :( :( :(.

Ja dostałam od męża kamerkę Ferguson http://www.ferguson-digital.eu/pl/rejestratory-samochodowe/464-ferguson-eye-drive-shd100.html taką o:) Nigdy nie byłam fanką, ale potem miałam stłuczkę (nie z mojej winy) i nie mogłam tego udowodnić. Potem mąż kupił mi kamerkę "na wszelki wypadek" :D Lubię ją bo jest ładna, mała, nie musze o niej pamiętać bo sama się włącza:), i nagrywa aż w 135 stopniach, dzięki czemu z przodu na pewno wszystko będzie widać:))

Gość gaajowy
to jest niewielki wydatek, rzędu ok. 300zł, ale jak się jeźdźi zgodnie z przepisami, to czasem może uratować dupę. Ja jeżdżę zawodowo, mam dwie kamery, i właśnie ta z tyłu nagrała jak facet mi w dupę wjechał, a policji wciskał, że to ja cofałem.

Gość gość
Po ostatniej stłuczce jak mnie pan policjant przekonywał pół godziny ze to moja wina była to będę chciał zainwestować w kamerę do wozu. Tym razem chcę być przygotowany. Co do marki to raczej się zdecyduję na Xblitz. Mam już od nich sprezentowanego przez żonę smartwatcha - X-watch. Sporo rozmawiam przez telefon i taki zegarek to super ułatwienie zwłaszcza jak jadę autem. Zegarek swoją drogą też bardzo dobrze wygląda jeśli chodzi o design, jest elegancki i dyskretny. Kompatybilny z IOS i Android, więc nie było problemu żeby go zsynchronizować z telefonem.

Gość ukisss
Jakimś znawcą od takiego sprzętu nie jestem, więc swoją pierwszą kamerkę kupowałem trochę na czuja i wybrałem TrueCam (truecam.pl). Mają różne ceny, wziąłem na pierwszy raz tę najtańszą – A4 za trochę ponad trzy stówki. Jest okej, może bez fajerwerków, ale też jakiś bajerów nie potrzebuję. Obraz jest ostry, przyciski podświetlane, cała nawigacja nie nastręcza problemów.

Gość Nacho Cano
Polecam kamerę marki Truecam. Posiadam model A5 S -z wykrywaczem radarów, prawdziwe, anie interpolowane jak w większości tańszych modeli full HD 1080. Super, raz kupujesz i masz spokój na lata.

Gość abigail111
Truecam to znana, dobra marka. Warto zainwestować.

Gość gość
Przyjrzyjcie się kamerom marki Lamax, np. C3, taniutka , a możliwości jak trzy razy droższa konkurencja. Extra filmy, dobre mocowanie

Gość Olsie
Ja kupowałam swojemu w teletorium, okazała się być naprawdę fajna.

Gość gość
Polecam też kamerki Lamax, jakość filmów urywa niektóre części ciała ... :)

Gość gość
Polecam również TRUECAM

Gość Anna Was
Mąż kupił mi do samochodu Truecam, używam od ponad roku model A4, bardzo wysoka jakość filmów, leciutko się montuje i zdejmuje.Polecam

Gość Oleńka90
Ja mam Truecam A5s, ten rejestrator ma fajną funkcję-wykrywanie fotoradarów- i rzeczywiście wykrywa ! Komunikat mamy jeszcze na tyle wcześnie,że zdążymy zwolnić ;) Oprócz tego mam jeszcze drugiego Truecama z tyłu samochodu (A4), a niedawno wypuścili zestaw kamera przednia plus tylna

Gość Oleńkaa90
Ja mam Truecam A5s, ten rejestrator ma fajną funkcję-wykrywanie fotoradarów- i rzeczywiście wykrywa ! Komunikat mamy jeszcze na tyle wcześnie,że zdążymy zwolnić ;) Oprócz tego mam jeszcze drugiego Truecama z tyłu samochodu (A4), a niedawno wypuścili zestaw kamera przednia plus tylna

Gość gość
Dzięki Wam kupiłem rejestrator Truecam. Rzeczywiście jakość filmów IGŁA !!!

Gość biegun zimna PL
Też polecam Truecam, sprawdzone od lat kamery.

Gość karlajn4
Ja kupiłam mężowi kamerkę w Teletorium, sprawdza się świetnie :) Był zachwycony prezentem.

Gość kalwin
Używam A7 Truecam i potwierdzam wysoką jakość, filmy 1296p!, 1080p/45 klatek, super nocne filmy,wykrywacz fotoradarów (aktualna baza)

Gość mark34
TEŻ POLECAM TRUECAM, SUPER SOLIDNE

Gość PseudonimQ
Truecam ma najlepsze parametry w stosunku do ceny (np.A7S- wykrywanie radarów,rozdzielczość 1296p)

Gość gość585
A do Truecam A4 można kupić wykrywacz radarów? Będzie działać ?

Gość natanielka33
ja wolę postawić na kamerki Forever, widziałam że w teletorium właśnie mają

Gość Gama35
gość585 2016.11.07 A do Truecam A4 można kupić wykrywacz radarów? Będzie działać ? Działa i to solidnie ;)