Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kamera samochodowa

Polecane posty

Gość Ivan78
Miałem A5 Truecam, niestety sprzedałem razem z samochodem;), teraz mam A7, to są najlepsze kamerki, jakość obrazu, wykonanie

Gość AlinazPoz
czy te truecamy rzeczywiście nagrywają dobrze nocą ? ( szczególnie chodzi o numery rejestracji)

Gość Maddd
Do AlinaPoz - Truecam to świetna kamerka, nocne filmy są na pewno bardzo dobrej jakości, oczywiście jeśli warunki jazdy nie są jakieś super ekstremalne, bo wtedy nic nie pomoże

Gość gość
Sprawdź jakie kamery DVR można kupić w sklepie www.azstudio.com.pl. Mają w sowjej ofercie wszelkie potrzebne gadżety samochodowe

Gość Iwona B
Która kamera Truecam nadaje się na prezent najlepiej, chodzi mi o jakość filmów

Gość moodyblues1
Do Iwona : A4,A5,A7, te kamery mają FULL HD 1080p , tu masz więcej na ten temat : http://www.truecam.pl/

Gość calypsooo
Kupiłem A5-S Truecam i rzeczywiście obraz ostry, rejestracje spokojnie da się odczytać nawet w słabych warunkach

Gość Mindmindmint
Niektóre kamerki sportowe mają też funkcje kamery samochodowej, wtedy można mieć 2w1 , tak mają np. kamery Lamax ...

Gość Ewakos
to może lepiej tego Lamaxa ?

Gość gapa2000
pytanie czy kamera sportowa jak ten Lamax ma WSZYSTKIE funkcje kamery samochodowej również ???

Gość Lax
DO EWAKOS : Jako użytkownik Lamax, mogę powiedzieć, bierz w ciemno ;)

Gość arabellae
ja kupiłam męzowi w Teletorium, okazała się całkiem fajna i przydatna ;)

Gość wira
Na prezent dla brata zamawiałam na sferis.pl, maja duży wybór i na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

Gość gość
Ja jeżdzę z Xblitz Professional P100 dobra fajna kamerka w rozsądnej cenie. Ma detektor ruchu a to bardzo przydatne. Nagrywanie cykliczne i wbudowany mikrofon. Myslę że mąż byłby zadowolony z takiego urządzonka

Gość henryk0999
Dobrym wyborem będzie kamerka Xblitz X5 WI-FI, sam takiej używam i jestem z niej zadowolony. Dużym plusem jest wysoka rozdzielczość zdjęć z kamery - aż 4032×3024. Ponadto ma szerokokątny 170 stopniowy obiektyw. Będzie dobrym wyborem na prezent.

Gość gość
Mnie brat doradził dla męza coś takiego http://www.royall.pl/ kamera Royall CAR-7S , podobno parametry bardzo dobre, matryca Sony i jakośc obrazu Full HD i w dzień i w nocy , jakas ochrona zapisu i jeszcze z możliwoscią nagrywania w pętli. Zamowiłam i czekam, dostanie pod choinkę ;)

Gość Oleks
Akurat jeżeli chodzi o rejestrator samochodowy to jestem bardzo zadowolony z modelu jaki otrzymałem od swojej żony na urodziny a dokładnie modelu RS12 który nagrywa w jakości FullHD, do tego wyróżnia się bardzo dobrze rozbudowaną bazą dodatkowych funkcji jak detekcja ruchu, czy tryb parkingowy które bardzo przydają się gdy po prostu nie ma nas w aucie. Do tego nawet w całkowitej ciemności mam pewność, że obraz jest odpowiednio nagrany dzięki dodatkowym diodom podczerwieni. Kąt widzenia w jej przypadku to aż 170 stopni, dzięki czemu nic jej nie umknie. Dobry sprzęt za nieduże pieniądze.