Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzi dobrze ze nie ma tolerancji dla grubasow i

Polecane posty

Gość gość

Anorektykow! Moze to skloni tych ludzi do walki o siebie i wlasne zdrowie! Na zachodzie toleruja grubych i wysuszone modelki i jaki jest tego skutek? Dziewczyny umieraja z glodu a otyłych przewozi sie straza pozarna! To jest niepojęte i dobrze ze w Polsce nie ma tolerancji dla takich ludzi! Oczywiscie pomijając wszelkie choroby, ale w wiekszosci przypadków ludzie sami sa sobie winni!

Niestety na Kafe panuje zbyt duża tolerancja dla DEBILI zakładających tematy, jak powyższy :( :( :(. x Anorektyczka może przytyć, otyła schudnąć, ale Ciebie KRETYNIE, nic już w myślącego człowieka nie zmieni :( :( :(.

Gość gość
Ja tutaj czytając to forum, natknęłam się na temat o operacji zmniejszania żołądka. I dziwi mnie fakt, ze tych ludzi kieruje sie na operację , a nie do psychiatry. Mowi się, ze anoreksja to choroba duszy i ciała, dla mnie otyłość to też właśnie taka choroba. Bo czy to normalne jest wp*****lanie bez opamiętania, do uzyskania wagi 100-120kg? Nie. Tak samo nienormalne jest glodzenie się. Ludzie chyba mają poważny problem se sobą, może mają depresję, zajadaja smutki? Bo kto normalny z wysoką samoocena tyle zre? Anorektyczki leczą psychiatrycznie i otyłych też powinni zacząć.

Gość gość
Pewnie sam wazysz ponad sto kilo misiu, dlatego tak twierdzisz.

Gość gość
Bardzo *

>>>Pewnie sam wazysz ponad sto kilo misiu, dlatego tak twierdzisz.<<< Tak :D. Ważę 120kg :D :D :D. I lekarz doradza zrzucenie jakiś dziesięciu, więc nadal ponad 100kg zostanie :D. I wyobraź sobie, że nie jestem rozlazłą kluchą z wielką dupą :D, a pomimo swoich kilogramów, na brak zainteresowania płci pięknej nie narzekam :).

Gość gość
Zgadzam się! Nie róbmy z Polski drugiej Ameryki!

Gość gość
No i bardzo dobrze Kobieta ma mieć jakiś tłuszcz, ale wszystko ma swoje normy i granice Choćby grubaska miała klasyczną typ urody i była całkiem ładna to otyłość zniekształca twarz w takiego Downa

Gość gość
Misio ty chybabnie pracujesz, co caly dzien na kafe. Nie masz innych zajec?

Gość gość
Misio masz takie powodzenie a spedzasz cale dnie na kafe? Ciekawe!

>>>Misio ty chybabnie pracujesz, co caly dzien na kafe. Nie masz innych zajec?<<< Mam, ale nie mogę ich realizować, leżąc w łóżku z usztywnionym po wypadku kręgosłupem. Dlatego czasami nie zaglądam tu przez kilka dni (całymi dniami pracując), a czasami (jak dzisiaj) zaglądam tutaj przez cały dzień.

Gość gość
a gdzie niby ten brak tolerancji jest? chyba tylko w twojej glowie autorko tematu, bo w realu jakos tego nie zauwazylam

Gość gość
Misio to nołlajf i chyba jest kobieta, że tak broni tych grubasek

>>>tak broni tych grubasek<<< Bo z "grubaską" był kiedyś szczęśliwy :). I nie ma nic przeciw temu, by kiedyś to się jeszcze powtórzyło :) :) :).

A po co się czepiać czyjegoś wyglądu? Niech każdy będzie taki, jaki chce być i po problemie. Najważniejsze to czuć się dobrze we własnym ciele i się sobie podobać, a nie innym, bo wszystkich i tak się nie zadowoli.