Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przesiasc sie do duzego auta...

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam problem...otoz do dzisiejszego dnia jezdzialam corsa. Prawo jazdy mam od niespelna roku i nigdy nie jezdzilam wiekszym autem. Jednak z racji tego ze postanowilismy z mezem ostro wziac sie za oszczedzanie, musze zrezygnowac z mojego samochodu i przesiasc sie do auta meza ( seat altea xl) moj 1l benzyna, jego 1.9 diesel. Po prostu obawiam sie ze nie dam rady :( maz ciagle powtarza ze to nic wielkiego ale on jest facetem i dla niego to nie problem. Pytanie do tych co przesiedli sie z male go auta do wiekszego, czy na prawde to nic wielkiego...

Gość gość
Spokojnie ,nabierzesz wprawy ...

Gość gośćjbhfvnc
skoro się tym tak stresujesz to najpierw pocwicz na jakims parkingu jazde tym samochodem i przede wszystkim parkowanie. ja przesiadłam się z dnia na dzień z seata toledo (osobówka) do jeepa cheeroki (terenówka) i pierwszą jazde miałam własnie na parkingu żeby na spokojnie przywyknąć do dużego samochodu, na początku też parkowałam tylko tam gdzie było bardzo dużo miejsca. a u ciebie nie ma aż takiej róznicy w wielkości samochodu, więc dasz rade. do przodu jedzie się tak samo:) tylko na parkingu będziesz musiała być ostrożniejsza i na początku możesz szukać do parkowania większych miejsc, potem przywykniesz

Gość gość
Wlasnie o to chodzi ze ze strachu przed stluczka boje sie w ogole do niego wziac...wiem ze panikuje ale po prostu chyba ta przestrzen w srodku mnie przeraza, ze nie ogarne...eh...az mnie brzuch rozbolal ze strachu jak mi maz powiedzial zebym dzis odebrala dziecko jego autem...nienawidze zmian, nowych sytuacji...

Gość gość
Hmm...z tym parkingiem to bardo dobry pomysl i chyba tak zrobie. A z parkowaniem to tez tak robilam zaraz po zdaniu prawka :)

Gość gość
Nie przesadzaj, ten seat nie jest wcale dużym autem, dłuższu jedynie 50 cm i trochę wyższy... to taki sam kleszcz jak corsa :D

Gość gość
O rany... Wiec wychodzi jednak na to ze moj maz ma racje a ja niepotrzebnie sie tak denerwuje...oby tak bylo, skoro nie tylko on tak twierdzi :) dzieki za odpowiedzi i nic innego mi nie pozostaje jak po prostu zaczac jezdzic

Gość gość
To nie jest przecież duży samochód .Myślałem że chodzi o jakiegoś busa typu Fiat Ducato czy Mercedes Sprinter . :-) :-) :-)