Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pół wieku temu zapisałam sie do pewnej szkółki i tam wszystko sie zaczęło

Polecane posty

Gość gość

:classic_cool: piękne fajne bajeczne i szczęśliwe

Gość gość
leśnej? :)

Gość gość
penisa ziemnego :D :D

Gość gość
A to ty stara doopa jesteś

Gość gość
nie mówi się tak do kobiet :O

Gość gość
stara ,stara

Gość gość
wolę być stara niż głupia :classic_cool:

Gość gość
Głupia też jesteś

Gość gość
wole być z ideałem niż z nieudacznikiem :classic_cool:

Gość gość
nie dyskutuj kochana z tym oszołomem, on pewnie musi pracować jak to plebs i stąd ta złość :) szlachta nie powinna się zadawać ze społecznym ściekiem:classic_cool:

Gość gość
lepiej być zdrowym człowiekiem niz bardzo chorym na umyśle :classic_cool: i na ciele ]cool]

Gość gość
Taki ideał, że zrobił dziecko innej :D Paszkwilu niemyty i bez klasy, jak tam zdrówko? Podobno zdychasz maszkaro :D

Gość gość
a ty szlachta ? haa rozejrzyj się wokół siebie :D:D przestępco :D a po ile ziemia? :classic_cool: fajny film :D:D:D haha

Gość gość
Plebs coś p******i o szkolach i o tym jak pracowal bez kwalifikacji. Normalni ludzie zarabiają i mają na wszystko. :)

Gość gość
ze co? pierzył sie z meżatkami ?:D:D:D:classic_cool: imprezowiczu :D mój ideał, jest tylko moim :D ideałem 👄 tak juz pozostanie :)

Gość gość
nie będę odpowiadała na obelgi:classic_cool: ja się szanuję :)🖐️

Gość gość
okradają i tyle nie mają :D:D:D co ja haha plebs karmi piwskiem plebs :D

Gość gość
upośledzony pan szpieg na 1 :D którego bardzo drażnię tm :P:)

Gość gość
poszedł rączki niedzwiadek składać :D do bozi

Gość gość
Szpieg w twojej głowie Piwo ci przyszło na myśl jak to w plebsie Elita nie mieszka w lepiance przy oczyszczalni sciekow Tak, ma dziecko z inna nie rob z siebie glupiej, jak myślisz, czemu ci nic nie kupuje?

Gość gość
Haha to trzeba być zdesperowanym, żeby zostać przy czlowieku, który zrobił coreczke innej w czasie "zwiazku" z tobą Wszyscy wiedzą i c****j

Gość gość
moja droga, nie zwracaj na nie uwagę, to zwykly ludzie są :) nie rozumieją nas, nie dziwię im się:classic_cool:

Gość gość
Nawet znajomi gadają, że wam kasy brakowalo i brakuje, chodzilas do szkoły jak obdartus jak resztą twojej rodziny.... Za to nieślubne dzieci miały lepiej.

Gość gość
zgłos do usunięcia :D:D hahhahha ty chłopczyku masz cos z głową :D haa ,ludzie poczytajcie kretyna ! to jakiś desperat :) mnie jakieś córeczki i zwiazki i inne szamba nie obchodza ,ponieważ w takim nawet nie bagnie nie zaistniałam soryy, to pomyłka :D

Gość gość
:))) idiotyczna prowokacja :)))) mnie tu nie ma :))

Gość gość
ciowePół wieku temu zapisałam sie do pewnej szkółki i tam wszystko sie zaczęło Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Pół wieku temu zapisałam sie do pewnej szkółki i tam wszystko sie zaczęło Dodaj do ulubionych gość dziś cool.gif piękne fajne bajeczne i szczęśliwe gość dziś leśnej? usmiech.gif gość dziś penisa ziemnego smiech.gifsmiech.gif gość dziś A to ty stara doopa jesteś gość dziś nie mówi się tak do kobiet pechowiec.gif gość dziś stara ,stara gość dziś wolę być stara niż głupia cool.gif gość dziś Głupia też jesteś gość dziś wole być z ideałem niż z nieudacznikiem cool.gif gość dziś nie dyskutuj kochana z tym oszołomem, on pewnie musi pracować jak to plebs i stąd ta złość usmiech.gif szlachta nie powinna się zadawać ze społecznym ściekiemcool.gif gość dziś lepiej być zdrowym człowiekiem niz bardzo chorym na umyśle cool.gif i na ciele ]cool]lapka.gif gość dziś Taki ideał, że zrobił dziecko innej smiech.gif Paszkwilu niemyty i bez klasy, jak tam zdrówko? Podobno zdychasz maszkaro smiech.gif gość dziś a ty szlachta ? haa rozejrzyj się wokół siebie smiech.gifsmiech.gif przestępco smiech.gif a po ile ziemia? cool.gif fajny film smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif haha gość dziś Plebs coś p******i o szkolach i o tym jak pracowal bez kwalifikacji. Normalni ludzie zarabiają i mają na wszystko. usmiech.gif gość dziś ze co? pierzył sie z meżatkami ?smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifcool.gif imprezowiczu smiech.gif mój ideał, jest tylko moim smiech.gif ideałem usta.gif tak juz pozostanie usmiech.gif gość dziś nie będę odpowiadała na obelgicool.gif ja się szanuję usmiech.giflapka.gif gość dziś okradają i tyle nie mają smiech.gifsmiech.gifsmiech.giflapka.gif co ja lapka.gif haha plebs karmi piwskiem plebs smiech.gif Inne tematy z tej kategorii co myslicie o równouprawnieniu....czy to nie prowadzi do tego ze mężczyzni zaczy gdzie ci mężczyźni .... gość dziś upośledzony pan szpieg na 1 smiech.gif którego bardzo drażnię tm jezyk.gifusmiech.gif gość dziś poszedł rączki niedzwiadek składać smiech.gif do bozi gość dziś Szpieg w twojej głowie Piwo ci przyszło na myśl jak to w plebsie Elita nie mieszka w lepiance przy oczyszczalni sciekow Tak, ma dziecko z inna nie rob z siebie glupiej, jak myślisz, czemu ci nic nie kupuje? gość dziś Haha to trzeba być zdesperowanym, żeby zostać przy czlowieku, który zrobił coreczke innej w czasie "zwiazku" z tobą Wszyscy wiedzą i c****j gość dziś moja droga, nie zwracaj na nie uwagę, to zwykly ludzie są usmiech.gif nie rozumieją nas, nie dziwię im sięcool.gif gość dziś Nawet znajomi gadają, że wam kasy brakowalo i brakuje, chodzilas do szkoły jak obdartus jak resztą twojej rodziny.... Za to nieślubne dzieci miały lepiej. gość dziś zgłos do usunięcia smiech.gifsmiech.gif hahhahha ty chłopczyku masz cos z głową smiech.gif haa ,ludzie poczytajcie kretyna ! to jakiś desperat usmiech.gif mnie jakieś córeczki i zwiazki i inne szamba nie obchodza ,ponieważ w takim nawet nie bagnie nie zaistniałam soryy, to pomyłka smiech.gif gość dziś usmiech.gif idiotyczna prowokacja usmiech.gif mnie tu nie ma usmiech.gif

Gość gość
bożż a pospólstwo nadal się szerzy:classic_cool: za PRL był porządek :)

Gość gość
ZAWSZE menda musi sie dowartościować i rozpierdoczyć kazdy temat amen!

Gość gość
plebs jako psycholożka :D:D:D :P :)) :classic_cool:

Gość gość
piwsko to na plebani sie przelewa :D bo tak plebs i kaszana ,pedalskie nawyki