Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z dalekiego miasta

Dziady i niechluje

Polecane posty

Gość Z dalekiego miasta

Kiedyś miałam chłopaka ze wsi , myślałam że jak wieś to brak kur ,psów uwiązanych na łańcuchu miałam nadzieję że ma domek ładny zadbany a pies rasowy biegający po posesji ale...któregoś piątkowego popołudnia zaprosił chłopak mnie do siebie ja cała w stresie, a On mówiąc mi a kotuś poznasz moją rodzinkę.... jak to zawsze wszędzie bywa początki zawsze są miłe!!. Wchodzę na podwórko a tam ... dwa psy (mieszańce)uwiązane na łańcuchu bo są agresywne dla obcych, wiecznie na coś szczekają mają chyba ADHD mi się zdaje że one są nadpobudliwe maja ze 3 lata są uwiązane bo jeden ugryzł listonosza w łydkę i obydwu ich uwiązali potem słyszę a tam kury gdaczą i kogut pieje , a za chwilę wylatuję suka nie rasowa cocker -spaniel ale taka spanielowata . Jego matka zaprasza mnie do środka na herbatę ściągam buty wchodzę i myślałam że się nogami nakryję czuć było patrzę jeden pokój otwarty a tam sterta papierów powalanych bajzel jak to papiery powinny być poukładane a tam w tym pokoju rozwalone patrze a to jego ojca pokój chyba jakimś inżynierem jest czy coś bo ma swoją firmę i jakieś książki odnośnie kanalizacji czy coś takiego stałam w korytarzu i czułam taką wilgocią czy grzybem więc usiadłam w kuchni a chłopak zr0obił mi herbatę jak to ja w nowym miejscu zawsze się rozglądam w kuchni stały jakieś stare meble na magnes wytarte obskurne wszystko w kolorze brązu rodzice jego mają po 70 lat matka tylko siedzi przed telewizorem i dupska nie ruszy by dobrze umyć czy podłogę czy coś innego jeździłam tam na weekendy do niego i któregoś dnia sunia ni piszczała by na dworze się załatwić a matka chłopaka zawsze wstaje o 7/8 rano patrzy i krzyczy do psa ... ty szlompo nalałaś na kafelki , nie łaska zapiszczeć by ktoś cie wypuścił suka spuściła głowę i poszła . Matka wzięła suchego mopa i wytarła nim psi mocz boże i zamiast t5o wykręcić i wypłukać to ta zostawiła tak by to wsi8ąkło za jakieś 15 min leje do wiadra zimną wodę wraz z tym psim moczem i myję całą podłogę umyła wkońcu a woda czarna itak tą brudną wodę zostawiła i mówi do mojego chłopaka zostaw ja jeszcze tą wodą umyję ten jaki jej powiedział to ta aż się obraziła dobrze powiedział gdyby nie mój facet oni by zarośli brudem . Chłopaka ojciec jeszcze gorszy dziad gdy przychodzi weekend idzie tym kundlom robi o 7 rano jesc one sie drą ale jemu to nie przeszkadza wychodzi z nim sunia spanielowata która za nim chodzi wyleci ona z nim na dwór znajdzie sobie coś i wytarza się w jakimś gówienku jak to pies ten mrozy oczy i chyba udaje że nie widzi że pies oblepiony jakimś kurzym łajnem nic tego starego nie interesuje psu nic nie powie bo ta suka wskakuje panu na te łózko i tak wyciera te odchody ns łóżku niby inżynier czy kim on tam jest ale nie remontuje , albo nie wynajmie swoich ludzi by ten dom wyglądał po ludzku im to chyba jest nie potrzebne bo matka nic nie gada ze starym a stary ma w d***e

Gość gość
Zmęczyło mnie samo czytanie tego czegoś